Aluminijske kutije (10ml, 30ml, 60ml, 100ml)

0,65 KM1,40 KM

Aluminijske kutije s poklopcem na navoj su idealne za različite kozmetičke i farmaceutske proizvode. Odlično se uklapaju u linije proizvoda kao što su balzami za usne, melemi za kožu, ljekovite masti, hidratantni maslaci i mnogi drugi proizvodi. Njihova izdržljivost čini ih savršenim izborom za putovanja i nošenje u torbici, osiguravajući da vaši proizvodi ostanu zaštićeni i svježi u svakoj prilici.

Description

Opis: Aluminijske kutije sa poklopcem na navoj, dizajnirane za pakiranje vaših omiljenih kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda. Naše aluminijske kutijice dolaze u četiri različite zapremine – 10 ml, 30 ml, 60 ml i 100 ml, te su iznimno funkcionalne i praktične za korištenje u različitim industrijskim granama. U nastavku, saznajte više o karakteristikama ovih kutijica i kako mogu poboljšati vaše proizvode. Aluminijske kutije sa poklopcem na navoj izrađene su od visokokvalitetnog aluminija koji pruža izdržljivost i zaštitu vašim proizvodima. Ova ambalaža osigurava sigurno čuvanje i transport Vaših balzama, melema, masti i maslaca, bez straha od curenja i oštećenja. Njihov praktičan dizajn olakšava korištenje i omogućuje vam da lako dozirate željenu količinu proizvoda.

Upotreba: Aluminijske kutije s poklopcem na navoj su idealne za različite kozmetičke i farmaceutske proizvode. Odlično se uklapaju u linije proizvoda kao što su balzami za usne, melemi za kožu, ljekovite masti, hidratantni maslaci i mnogi drugi proizvodi. Njihova izdržljivost čini ih savršenim izborom za putovanja i nošenje u torbici, osiguravajući da vaši proizvodi ostanu zaštićeni i svježi u svakoj prilici.

Funkcionalnost i praktičnost aluminijskih kutijica

Primjena u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji: Aluminijske kutije su nezamjenjiv proizvod u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji. Njihova kompaktna veličina i kvalitetna izrada čine ih preferiranim izborom za pakiranje i distribuciju različitih proizvoda. Bez obzira na to jeste li vlasnik kozmetičkog brenda ili farmaceutske tvrtke, naše aluminijske kutije će unaprijediti vašu proizvodnju i pružiti visokokvalitetnu ambalažu koja će privući vaše kupce.

Dimenzije aluminijskih kutijica:

  • 10 ml: Prečnik – 35 mm, Visina kutije s poklopcem – 18 mm
  • 30 ml: Prečnik – 50 mm, Visina kutije s poklopcem – 20 mm
  • 60 ml: Prečnik – 68 mm, Visina kutije s poklopcem – 23 mm
  • 100 ml: Prečnik – 83 mm, Visina kutije s poklopcem – 26 mm

Ako tražite pouzdanu i elegantnu ambalažu za vaše kozmetičke ili farmaceutske proizvode, naše aluminijske kutije sa poklopcem na navoj su idealan izbor. Njihova izdržljivost, funkcionalnost i različite veličine omogućuju vam da lako pakirate svoje proizvode i pružite kupcima proizvode visoke kvalitete. Posjetite naš web shop i osigurajte sebi najbolju ambalažu za vaše proizvode!

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

60ml, 10ml, 30ml, 100ml