+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Akosky kiss

Akosky kiss

Akosky Kiss je lipofilna aktivna supstanca sa svježim izdancima piskavice koja podiže diferencijaciju adipocita i akumulaciju masti koji povećavaju volumen usana i smanjuje vidljivost malih linija na konutrama usana. In vitro testiranje pokazuje modulaciju proteina koja stimuliše diferecijaciju kao i akumuliranje masti kroz adipocite. Kliničke studije pokazuju povećani volumen usana i poboljšanje u vidljivosti vertikalnih bora na usnama, kroz 28 dana.

16.00 KM44.20 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

INCI name: Caprylic/Capric Triglyceride, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract

Opis: Lansiran u martu 2020. godine. Polazeći od krajnje hranjivih svježih organskih klica sikavice, istraživači iz AKOTT-a su razvili AKOSKY KISS. Jaku lipofilnu aktivnu supstancu koja ima izvanrednu sposobnost maksimiziranja volumena usana i minimiziranja vertikalnih “barkod” bora na usnama.

Kontolisani laboratorijski uslovi za klijanje sjemena piskavice poboljšavaju sigurnost, kvalitet. AKOSKY KISS je bezbojan, bez mirisa I bez okusa

Djelovanje: In vitro testovi pokazuju da AKOSKY KISS modulira proteine koji pospješuju diferencijaciju adipocita I akumukaciju masti. Kliničke studije pokazuju povećanje volumena usana do 22,4% I poboljšanje vidljivosti vertikalnih usnenih procjepa nakon samo 28 dana.

Doziranje: do 2%

Tanke usne i “barkod” bore: Tanke usne su česti razlog za brigu kad je ljepota u pitanju kod svih generacija jednako kao što su znak starenja koje nastupa sa karakterističnim vertikalnim linijama na usnama, zvanim “barkod” borama. Prema izvještaju Društva američkih plastičnih hirurga, fileri za meka tkiva su na drugom mjestu među svim izvedenim minimalno invazivnim operacijama u 2018. godini. Statistički poredeći 2018. i 2017. godinu, broj operativnih povećavanja usana je porastao za 4% dok je broj fillera mekog tkiva porastao za 2% sa hijaluronskom kiselinom i za 16% kad su u pitanju procedure ispunjavanja usana. Nekoliko je uzročnika koji daju tanke usne ili “barkod” bore: genetika, staranje, hormonalna neravnoteža, loše navike, bolesti i lijekovi.

Akosky riješenje

Rješenja su proizvodi za usne koji sadrže podražavajuće ili hidratizirajuće efekte (kratkotrajni), estetske operacije (srednje trajanje, par mjeseci do više godina) ili implanti za usne (dugotrajni, godine). Volumen usana, definicija kontura usana i vidljivost “barkod” bora mogu se dovesti u direktnu povezanost sa prisustvom adipocita, koji su također korijen za estestsku operaciju povećavanja usana. Zato je Akott razvio Akoski Kiss, sa jakim lipofilnim dejstvom, koji ima izvanrednu sposobnost stimulacije diferencijacije adipocita i nakupljanja masti tako da usne izgledaju punije, a vidljivost “barkod” bora je smanjena.

Akosky Kiss je lipofilna aktivna supstanca sa svježim izdancima piskavice koja podiže diferencijaciju adipocita i akumulaciju masti koji povećavaju volumen usana i smanjuje vidljivost malih linija na konutrama usana. Piskavica je superhrana sa impresivnim koristima po zdravlje kao što su: protuupalno djelovanje, detoksikacija, očuvanje zdravlja srca i stabilizacija nivoa šećera u krvi. Izdanci su početak ciklusa života biljke, time su oni među najbogatijim izvorima sekundarnih metabolizama i izvor moćnih aktivnih molekula. Izdanci sintetišu uklanjanje slobodnih radikala, antioksidaciju i UV zrake koje štite molekule. Akosky Kiss sadrži veliki broj jedinjenja koji djeluju u besprijekornoj sinergiji. In vitro testiranje pokazuje modulaciju proteina koja stimuliše diferecijaciju kao i akumuliranje masti kroz adipocite. Kliničke studije pokazuju povećani volumen usana i poboljšanje u vidljivosti vertikalnih bora na usnama, kroz 28 dana.

Recept za izradu balzama za usne sa AKOSKY KISS:

Akosky kiss – 2g

Shea butter – 40g

Cera alba . 12g

Cetiol C5 – 5g

Ulje Jojobe – 43g

CO2 ekstrakt ruzmarina – 0,2g

Eterično ulje Narandže – 0,5g

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

10ml, 30ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Akosky kiss”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu