+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Aluminijske kutije (10ml, 15ml, 30ml, 60ml, 100ml)

Aluminijske kutije (10ml, 15ml, 30ml, 60ml, 100ml)

Aluminijske kutije s poklopcem na navoj su idealne za različite kozmetičke i farmaceutske proizvode. Odlično se uklapaju u linije proizvoda kao što su balzami za usne, melemi za kožu, ljekovite masti, hidratantni maslaci i mnogi drugi proizvodi. Njihova izdržljivost čini ih savršenim izborom za putovanja i nošenje u torbici, osiguravajući da vaši proizvodi ostanu zaštićeni i svježi u svakoj prilici.

0.65 KM1.25 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Aluminijske kutije sa poklopcem na navoj, dizajnirane za pakiranje vaših omiljenih kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda. Naše aluminijske kutijice dolaze u četiri različite zapremine – 10 ml, 30 ml, 60 ml i 100 ml, te su iznimno funkcionalne i praktične za korištenje u različitim industrijskim granama. U nastavku, saznajte više o karakteristikama ovih kutijica i kako mogu poboljšati vaše proizvode. Aluminijske kutije sa poklopcem na navoj izrađene su od visokokvalitetnog aluminija koji pruža izdržljivost i zaštitu vašim proizvodima. Ova ambalaža osigurava sigurno čuvanje i transport Vaših balzama, melema, masti i maslaca, bez straha od curenja i oštećenja. Njihov praktičan dizajn olakšava korištenje i omogućuje vam da lako dozirate željenu količinu proizvoda.

Upotreba: Aluminijske kutije s poklopcem na navoj su idealne za različite kozmetičke i farmaceutske proizvode. Odlično se uklapaju u linije proizvoda kao što su balzami za usne, melemi za kožu, ljekovite masti, hidratantni maslaci i mnogi drugi proizvodi. Njihova izdržljivost čini ih savršenim izborom za putovanja i nošenje u torbici, osiguravajući da vaši proizvodi ostanu zaštićeni i svježi u svakoj prilici.

Funkcionalnost i praktičnost aluminijskih kutijica

Primjena u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji: Aluminijske kutije su nezamjenjiv proizvod u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji. Njihova kompaktna veličina i kvalitetna izrada čine ih preferiranim izborom za pakiranje i distribuciju različitih proizvoda. Bez obzira na to jeste li vlasnik kozmetičkog brenda ili farmaceutske tvrtke, naše aluminijske kutije će unaprijediti vašu proizvodnju i pružiti visokokvalitetnu ambalažu koja će privući vaše kupce.

Dimenzije aluminijskih kutijica:

  • 10 ml: Prečnik – 35 mm, Visina kutije s poklopcem – 18 mm
  • 30 ml: Prečnik – 50 mm, Visina kutije s poklopcem – 20 mm
  • 60 ml: Prečnik – 68 mm, Visina kutije s poklopcem – 23 mm
  • 100 ml: Prečnik – 83 mm, Visina kutije s poklopcem – 26 mm

Ako tražite pouzdanu i elegantnu ambalažu za vaše kozmetičke ili farmaceutske proizvode, naše aluminijske kutije sa poklopcem na navoj su idealan izbor. Njihova izdržljivost, funkcionalnost i različite veličine omogućuju vam da lako pakirate svoje proizvode i pružite kupcima proizvode visoke kvalitete. Posjetite naš web shop i osigurajte sebi najbolju ambalažu za vaše proizvode!

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100ml, 10ml, 15ml, 30ml, 60ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Aluminijske kutije (10ml, 15ml, 30ml, 60ml, 100ml)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu