+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Ajowan eterično ulje Oshadhi 10ml

Ajowan eterično ulje Oshadhi 10ml

Eterično ulje Ajowan dobiva se destilacijom sjemenki biljke Trachyspermum ammi, koja je poznata po svojim antimikrobnim svojstvima. Ovo ulje je vrlo snažno mikrobicidno, posebno protiv bakterija i gljivica. Međutim, važno je napomenuti da je ulje Ajowan vrlo agresivno za kožu i treba ga koristiti samo u specifičnim slučajevima teških infekcija koje ne reagiraju na druge lijekove ili eterična ulja.

Original price was: 15.00 KM.Current price is: 12.00 KM.

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Ajowan eterično ulje – moćno mikrobicidno ulje

Kratki opis:

Ajowan eterično ulje dobiva se destilacijom sjemenki biljke Trachyspermum ammi, koja je poznata po svojim antimikrobnim svojstvima. Ovo ulje je vrlo snažno mikrobicidno, posebno protiv bakterija i gljivica. Međutim, važno je napomenuti da je ulje Ajowan vrlo agresivno za kožu i treba ga koristiti samo u specifičnim slučajevima teških infekcija koje ne reagiraju na druge lijekove ili eterična ulja.

Djelovanje: Eterično ulje Ajowan se ističe svojim izuzetno snažnim mikrobicidnim djelovanjem. Aktivni sastojci u ovom ulju, poput timola i karvakrola, imaju snažne antimikrobne svojstva koja mogu pomoći u suzbijanju infekcija. Međutim, treba biti oprezan jer je ulje Ajowan vrlo agresivno za kožu i može izazvati iritaciju i alergijske reakcije.

Namjena: Eterično ulje Ajowan se koristi samo u specifičnim slučajevima teških infekcija koje ne reagiraju na druge lijekove ili eterična ulja. Primjeri takvih infekcija mogu uključivati bakterijske ili gljivične infekcije koje zahtijevaju izuzetno snažno antimikrobno djelovanje. Ovo ulje može biti korisno kod infekcija kao što su kandidijaza, stafilokokne infekcije, kožne infekcije i slično. Uvijek se savjetujte s kvalificiranim stručnjakom prije korištenja ulja Ajowan.

Upotreba:

Kada se koristi eterično ulje Ajowan, važno je biti vrlo oprezan i koristiti ga u koncentracijama do maksimalno 5%. Prije upotrebe, ulje treba razrijediti s baznim uljem, poput kokosovog ulja ili bademovog ulja. Ova razrijeđena smjesa može se nanositi lokalno na zahvaćena područja kože ili koristiti kao sastojak u pripravcima za njegu kože. Važno je strogo slijediti upute stručnjaka i ne prekoračiti preporučenu koncentraciju.

Važna napomena: Prilikom korištenja ovog eteričnog ulja, treba biti svjestan njegovog potentnog djelovanja i potencijalnih nuspojava. Budući da je ulje Ajovan vrlo agresivno za kožu, može izazvati iritaciju, crvenilo i osjetljivost. Osobe s osjetljivom kožom ili sklone alergijskim reakcijama trebaju biti posebno oprezne prilikom korištenja ovog ulja. Također, trudnice, dojilje i djeca trebaju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja ulja Ajowan. U slučaju neželjenih reakcija, odmah prekinite upotrebu i potražite medicinski savjet.

Dodatne informacije

Težina 0.04 kg
Veličina

10ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ajowan eterično ulje Oshadhi 10ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu