Doy pack papirne vrećice Zip Lock 18×26+4cm

0,40 KM24,00 KM

Doy-Pack kesice idealne su za pakovanje najrazličitijih prehranbenih  proizvoda poput začinskog i aromatičnog bilja, kafe, orašastih plodova, sušenog voća,, ali i kozmetičkih proizvoda, proizvoda kućne hemije i raznih drugih sitnica.

SKU: N/A Categories: ,

Description

Opis: Doy-Pack ambalaža papirne vrećice, poznata i kao Doy-Pack kese, predstavlja jedno od najinovativnijih i najpraktičnijih ambalažnih rješenja koje je sve više postalo popularan izbor u različitim industrijama. Ova moderna i univerzalna ambalaža nudi mnoge prednosti, a naročito je pogodna za pakovanje raznih prehrambenih proizvoda, kozmetike, proizvoda za kućanstvo i drugih sitnica.

Univerzalnost i široka primjena:

Doy-Pack kese su izuzetno prilagodljive i mogu se koristiti za različite proizvode. U prehrambenoj industriji, ove vrećice su idealne za pakovanje začinskog i aromatičnog bilja, kafe, orašastih plodova, sušenog voća i mnogih drugih proizvoda. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da zadrže svježinu i aromu sadržaja, Doy-Pack ambalaža očuva kvalitet i produžava rok trajanja ovih prehrambenih proizvoda.

Pogodne za kozmetičke proizvode i proizvode kućanstva:

Doy-Pack papirne vrećice također su odličan izbor za pakovanje kozmetičkih proizvoda poput šampona, losiona, krema i maski. Njihova sposobnost da spriječe prodor zraka i vlage čini ove proizvode dugotrajnijim i sigurnijim za upotrebu.

Osim toga, proizvodi kućanstva kao što su tečnosti za čišćenje, deterdženti i sredstva za pranje također se mogu bezbedno upakovati u Doy-Pack kese, što pruža dodatnu zaštitu od prosipanja i curenja.

Doy-Pack ambalaža: Siguran, moderan i univerzalan izbor za pakovanje

Brendiranje i promocija:

Jedna od glavnih prednosti Doy-Pack ambalaže je njen specifičan dizajn. Vrećice su dizajnirane da stoje uspravno i imaju ovalno dno, što omogućava stabilnost i estetski izgled na policama. Zahvaljujući ovom jedinstvenom dizajnu i mogućnosti štampanja logotipa i drugih grafičkih elemenata, Doy-Pack kese su idealne za brendiranje proizvoda. Brendiranje na ambalaži pomaže u stvaranju prepoznatljivosti, povećava vrijednost proizvoda i privlači pažnju potrošača.

Različite dimenzije za različite potrebe:

U online prodavnici možete pronaći Doy-Pack kese u različitim dimenzijama, što omogućava prilagodljivost za pakovanje raznih količina proizvoda. Bez obzira na veličinu, ove kese i dalje održavaju svoje karakteristike, čuvajući sadržaj sigurnim i svježim.

U ponudi imamo sljedeće dimenzije:

Doy-Pack ambalaža predstavlja inovativno i fleksibilno rješenje za pakovanje proizvoda u različitim industrijama. Njena univerzalnost, mogućnost brendiranja i praktičnost čine je popularnim izborom za pakovanje prehrambenih proizvoda, kozmetike, proizvoda za kućanstvo i drugih sitnica. Zahvaljujući Doy-Pack kesama, Vaši proizvodi će privući pažnju potrošača na policama i ostati zaštićeni, svježi i dugotrajni.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

1 komad, 100 komada, 20 komada, 50 komada

You may also like…