Parafin – za izradu svijeća iz kalupa

13,90 KM297,80 KM

– Parafin iz naše ponude možete pomiješati s mirisnim uljima i bojama koje također imamo u ponudi i dobit ćete lijepu mirisnu svijeću.

– Kalupi mogu biti od plastike, metala, kartona, gume…

SKU: N/A Categories: ,

Description

Parafin je jedan od najpopularnijih materijala za izradu svijeća, omogućavajući vam da stvorite prekrasne dekorativne svijeće u raznim bojama i oblicima. Sa svojim jednostavnim procesom vađenja iz kalupa i neutralnim mirisom, parafin je pravi izbor za sve vaše kreativne svijećarske projekte.

Jedna od glavnih prednosti parafina je njegova niska tačka topljenja, koja iznosi između 58 i 60 °C. Ovo omogućava lako i brzo topljenje parafina, čineći ga idealnim za izradu svijeća kod kuće. Možete koristiti parafin iz naše ponude i kombinirati ga s mirisnim uljima i bojama koje također nudimo, kako biste dobili prekrasnu mirisnu svijeću po vašem izboru.

Kalupi za svijeće mogu biti napravljeni od različitih materijala, uključujući plastiku, metal, karton, gumu i druge materijale. Parafin lako izlazi iz kalupa, omogućavajući vam da postignete željeni oblik svijeće bez ikakvih problema.

Kako biste osigurali da vaše svijeće lijepo izgaraju, važno je pravilno odabrati fitilj. U našoj ponudi možete pronaći različite vrste fitilja za svijeće, koji će vam pomoći da postignete željeni plamen i ravnomjerno sagorijevanje svijeće. Možete eksperimentirati s različitim oblicima i veličinama kako biste stvorili jedinstvene svijeće koje će se uklopiti u vaš prostor.

Važno je napomenuti da se ova vrsta parafin ne preporučuje za izradu mirisnih svijeća u posudama i staklenkama. Za mirisne svijeće, preporučuje se korištenje drugih materijala kao što su sojin vosak ili pčelinji vosak.

Kreativnost bez granica – Oblici i boje svijeća s parafinom

Izrada svijeća je kreativan proces koji vam omogućava da stvorite prekrasne dekorativne predmete za svoj dom ili za poklanjanje. Sa parafinom kao osnovnim materijalom, možete se zabaviti i istraživati različite tehnike izrade svijeća, stvarajući unikatne komade koji će osvijetliti vaš prostor i pružiti ugodnu atmosferu.

Nabavite parafin iz naše ponude, odaberite željene boje i kalupe, pronađite odgovarajući fitilj i započnite svoju kreativnu svijećarsku avanturu. Uživajte u ljepoti i toplini koju svijeće donose, te izrazite svoju individualnost kroz unikatne ručno izrađene svijeće.

Kompletnu ponudu repromaterijala i sirovina za izradu svijeća možete pogledati klikom na repromaterijal za svijeće

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

1kg, 25kg