+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Cetiol C5 (Coco – Caprylate)

Cetiol C5 (Coco – Caprylate)

Coco-Silicone (Cetiol C5) je bezbojno do lagano žućkasto, prozirno ulje, blagog mirisa. Riječ je o emolijensu izvrsne sposobnosti razmazivanja, s primjenom u proizvodnji kozmetike kao dobra alternativa silikonima kao što je ciklometikon.

ECOCERT sukladan pojačivač apsorpcije, prirodna zamjena za silikone u kozmetici za osobnu njegu.

Prirodan, biorazgradiv, preporuča se za korištenje u pripravcima za njegu kose i kože, kao emolijens kože.

INCI: Coco-Caprylate

– 100% prirodna, obnovljiva sirovina

– Izvrsna zamjena za silikone u proizvodima za osobnu njegu

– Biorazgradiva

– Jednostavno za rukovanje

– Jednostavno za emulgiranje

– Dobra podnošljivost za kožu

– Preporučljivo za proizvode u skladu s konceptom prirodne njege (Ecocert)

7.90 KM55.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Coco-Silicone (Cetiol C5) je bezbojno do lagano žućkasto, prozirno ulje s blagim mirisom. Ovo ulje se koristi kao emolijens u kozmetičkoj proizvodnji, pružajući izvrsnu sposobnost razmazivanja. Predstavlja dobru alternativu silikonima poput ciklometikona. Coco-Silicone je ECOCERT usklađeni pojačivač apsorpcije i prirodna zamjena za silikone u kozmetici za osobnu njegu. Ovo prirodno, biorazgradivo ulje preporučuje se za upotrebu u proizvodima za njegu kose i kože kao emolijens.

Coco-Silicone – 100% prirodna i obnovljiva sirovina

Djelovanje:
Coco-Silicone je 100% prirodna i obnovljiva sirovina koja pruža izvrsnu zamjenu za silikone u proizvodima za osobnu njegu. Njegova biorazgradivost čini ga ekološki prihvatljivim izborom. Cetiol C5 je jednostavan za rukovanje i emulgiranje, a također pokazuje dobru podnošljivost na koži. Preporučuje se za proizvode u skladu s konceptom prirodne njege prema ECOCERT standardima.

Upotreba u kozmetici:
Cetiol C5 ima široku primjenu u kozmetici. Koristi se u proizvodima za njegu lica i tijela, posebno u skladu s trendom “zelene kozmetike” i potražnjom za prirodnim proizvodima. Također se preporučuje za proizvode namijenjene njezi dječje kože i dječjim maramicama. Ulje se može koristiti u proizvodima za njegu kose i vlasišta, kao i u proizvodima za zaštitu od sunca. Preporučena koncentracija Cetiola C5 u formulacijama varira od 3% do 20%. Važno je napomenuti da Coco-Silicone ima temperaturu zapaljivosti veću od 140°C, što pruža sigurnost u upotrebi. Svrstava se u grupu specijalnih emolijensa koji imaju izrazitu sposobnost razmazivanja

Tehničke osobine:
Coco-Silicone (Cetiol C5) posjeduje srednju polarnost i senzorni osjećaj sličan ciklometikonu (silikonu). Njegova razmazivost iznosi 1300mm2 / 10min, što ga čini lako razmazivim i primjenjivim u različitim formulacijama.

Ukratko, Coco-Silicone (Cetiol C5) je prirodno, biorazgradivo ulje koje pruža izvrsnu zamjenu za silikone u kozmetičkim proizvodima. Njegova jednostavnost za rukovanje, dobra podnošljivost za kožu i razmazivost čine ga idealnim za formulacije proizvoda za njegu kože, kose i zaštitu od sunca. Ovaj ekološki prihvatljiv sastojak odgovara konceptu prirodne njege, nudeći kozmetičke proizvode u skladu s ekološkim standardima.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100ml, 500ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Cetiol C5 (Coco – Caprylate)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije