Shea butter rafinirani

5,00 KM30,90 KM

Rafinirani shea maslac je prirodna mast dobivena iz ploda shea stabla (Vitellaria paradoxa) nakon procesa rafiniranja. Ovaj maslac se često koristi kao prirodna zamjena za vazelin u mnogim kozmetičkim preparatima. Rafinirani shea maslac sadrži nezasićene masne kiseline u rasponu od 7-12%, kao i vitamine A i E. Također, bogat je proteinima i mineralima. Ovaj maslac je izuzetno djelotvoran u regeneraciji ćelija kože i prevenciji strija, posebno tijekom trudnoće. Također, ima antiupalna svojstva koja mogu pomoći kod različitih dermatoloških stanja poput ekcema, atopijskog dermatitisa, psorijaze i drugih.

SKU: N/A Category:

Description

Shea butter rafinirani – Prirodna njega za regeneraciju kože

Kratki opis:

Shea butter (maslac) rafinirani je prirodna mast dobivena iz ploda shea stabla (Vitellaria paradoxa) nakon procesa rafiniranja. Ovaj maslac se često koristi kao prirodna zamjena za vazelin u mnogim kozmetičkim preparatima. Rafinirani shea maslac sadrži nezasićene masne kiseline u rasponu od 7-12%, kao i vitamine A i E. Također, bogat je proteinima i mineralima. Ovaj maslac je izuzetno djelotvoran u regeneraciji ćelija kože i prevenciji strija, posebno tijekom trudnoće. Također, ima antiupalna svojstva koja mogu pomoći kod različitih dermatoloških stanja poput ekcema, atopijskog dermatitisa, psorijaze i drugih.

Djelovanje: Rafinirani shea maslac ima mnoge blagotvorne učinke na kožu. Zahvaljujući svojim visokim udjelima nezasićenih masnih kiselina, posebice oleinske i linolne kiseline, shea maslac pruža izvrsnu hidrataciju i vlažnost koži. Osim toga, visok sadržaj vitamina A i E u shea maslacu potiče regeneraciju stanica kože, čineći je glatkom i obnovljenom. Shea maslac također ima antiupalna svojstva koja mogu pomoći kod različitih kožnih stanja kao što su ekcem, atopijski dermatitis, psorijaza i druge dermatološke tegobe. Također, shea maslac pozitivno djeluje na zacjeljivanje manjih rana, ogrebotina i opekotina.

Namjena:

Rafinirani shea maslac je izuzetno koristan za njegu kože. Koristi se za prevenciju i tretiranje strija, posebno tijekom trudnoće, jer njegova regenerativna svojstva pomažu u održavanju elastičnosti kože. Također se koristi za njegu suhe, ispucane kože i za umirivanje upalnih stanja poput ekcema i atopijskog dermatitisa. Shea maslac se također može koristiti za ublažavanje simptoma psorijaze. Osim toga, shea maslac je koristan za zacjeljivanje manjih rana, ogrebotina i opekotina.

Upotreba: Rafinirani shea maslac se može koristiti samostalno ili kao sastojak u raznim kozmetičkim preparatima. Može se nanijeti izravno na kožu i nježno umasirati dok se potpuno ne upije. Također se može koristiti u pripremi vlastitih krema, losiona ili balzama za njegu kože. Shea maslac se može koristiti na cijelom tijelu ili na specifičnim područjima koja zahtijevaju dodatnu njegu.

Važna napomena: Pri korištenju shea maslaca, važno je paziti na njegovu čistoću i kvalitet. Osigurajte da koristite rafinirani shea maslac koji je prošao proces rafiniranja kako bi se uklonile nečistoće i potencijalni alergeni.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

100g, 500g, 1000g