+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Glicerinska baza za sapun providna SLS free

Glicerinska baza za sapun providna SLS free

SLS free glicerinska providna sapunska baza za izradu glicerinskih sapuna. Zenisoap bazu za sapun odlikuje visoki kvalitet i jednostavna izrada sapuna, kao i vrlo visoka transparentnot providne baze (transparentne) . Odlično prihvata boje (Zenicolor), mirisna ulja, eterična ulja i idealna je za izradu poklon, suvenir i šarenih sapuna glicerinskih sapuna sa više slojeva i boja.

13.00 KM110.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Glicerinska baza za sapun providna SLS free za izradu glicerinskih sapuna pruža visokokvalitetnu i jednostavnu mogućnost stvaranja sapuna. Glicerinska baza za sapun se ističe svojom izuzetno visokom transparentnošću. Visoka transparentnost je čini idealnom za izradu šarenih i višeslojnih glicerinskih sapuna. Ova baza izuzetno dobro prihvata boje, mirisna ulja i eterična ulja, omogućavajući vam da stvorite prekrasne sapune koji su savršeni kao pokloni ili suveniri.

Koristiti ovu sapunsku bazu je iznimno jednostavno i lagano, što je čini prikladnom kako za hobiste, tako i za profesionalne sapunare. Samo slijedite upute za izradu sapuna i uživajte u procesu stvaranja jedinstvenih sapuna koji će oduševiti sve.

Sastav ove glicerinske baze za sapun uključuje glicerin, vodu, propilen glikol, natrijev stearat, sorbitol, natrijev lauret sulfat, saharozu, natrijev laurat, disodium laurteth sulfosukcinat, natrijev klorid i EDTA. Ovi sastojci zajedno stvaraju visokokvalitetnu baznu formulu koja omogućava stvaranje čvrstih, prozirnih i dugotrajnih sapuna.

Kreativne ideje

Ako trebate inspiraciju za svoje projekte izrade sapuna, posjetite Zenisoap YouTube kanal. Tu možete pronaći kreativne ideje i korisne savjete. Ovaj kanal će vam pružiti inspiraciju za različite tehnike, oblike i dizajne sapuna, pomažući vam da stvorite unikatne i prekrasne proizvode.

Ukratko, SLS free glicerinska baza za sapun providna za izradu glicerinskih sapuna je visokokvalitetna i jednostavna za upotrebu. Njena izuzetno visoka transparentnost omogućava vam da stvorite šarene sapune sa slojevima boja. Ova baza je nježna prema koži, što je čini prikladnom za sve tipove kože. Pronađite inspiraciju na Zenisoap YouTube kanalu i započnite svoju kreativnu avanturu u izradi sapuna.

Sastav: Glycerine, Aqua, Propylene glycol, Sodium stearate, Sorbitol, Sodium laureth sulphate, Sucrose, Sodium laurate, Disodium laurteth sulfosuccinate, Sodium chloride, EDTA

Glicerinska baza za sapun  je jednostavna za upotrebu. Postupak i način izrade glicerinskih sapuna:

Izrada sapuna kod kuće može biti kreativan i zadovoljavajući proces. Sapuni sa glicerinskom bazom su popularan izbor za početnike, jer su jednostavni za pravljenje i omogućavaju dodavanje različitih sastojaka kako biste postigli željeni miris i boju. Evo stručnog vodiča kroz korake u izradi sapuna sa glicerinskom bazom.

  • Priprema Glicerinske Baze: Prvi korak je priprema glicerinske baze. Usitnite je na manje komadiće kako bi se lakše rastopila. Otopite je na temperaturi od 60-70°C. To se može postići koristeći mikrovalnu pećnicu ili vodenu kupelj. Zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici je brži način, dok je vodena kupelj metoda preciznija. Pazite da se glicerinska baza potpuno otopi i pretvori u tečno stanje.
  • Dodavanje Dodatnih Sastojaka: Nakon što je glicerinska baza potpuno otopljena, dodaju se ostali sastojci kako biste prilagodili sapun vašim željama. Prirodne boje, eterična ulja, biljna ulja i mirisna ulja mogu se koristiti kako bi se postigla željena aroma i boja. Važno je paziti na ukupnu koncentraciju dodatnih sastojaka koja ne bi trebala prelaziti 1% svih sastojaka kako bi se očuvala stabilnost sapuna.
  • Miješanje i Kalupljenje: Nakon dodavanja sastojaka, smjesu je potrebno dobro promiješati kako bi se osiguralo ravnomjerno raspoređivanje dodataka. Kada je smjesa homogena, ulijte je u pripremljene kalupe. Silikonski kalupi se često koriste zbog svoje fleksibilnosti i lakog uklanjanja gotovog sapuna.
  • Hlađenje i Završetak: Sapun treba ostaviti da se ohladi i stvrdne u kalupima oko 2 sata. Nakon što se sapun potpuno stvrdne, može se pažljivo izvaditi iz kalupa. Ostavite sapun na suhom i prozračnom mjestu kako bi se potpuno osušio prije upotrebe. Kada se osuši, vaši sapuni su spremni za uživanje u blagodatima koje pružaju.
Savršena simbioza umjetnosti i njege Kože

Izrada sapuna sa glicerinskom bazom je zabavan i kreativan način da se izrazite i stvorite personalizirane proizvode za njegu kože. Slijedeći ovaj stručni vodič, možete lako stvoriti svoje jedinstvene sapune koji će oduševiti vaša čula i pružiti dodatni užitak u svakodnevnoj rutini njege kože. Ovim putem želimo napomenuti da pored glicerinska baza za sapun providna u ponudi imamo i bijelu glicerinsku bazu za izradu sapuna

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

10x10kg, 10x1kg, 1kg, 9kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Glicerinska baza za sapun providna SLS free”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu