Vitamin F Forte

5,90 KM18,90 KM

Blijedo žuta uljna tekućina, blagog specifičnog mirisa. Preporučava se u kozmetici za suhu i seboroičnu kožu, kao i za suho tjeme te suhu i beživotnu kosu.

SKU: N/A Categories: , Tag:

Description

Opis: Vitamin F je blijedo žuta uljna tekućina blagog specifičnog mirisa, poznata kao vitamin F, predstavlja ključnu komponentu u svijetu kozmetike. Njezina izvanredna struktura i karakteristike omogućuju raznoliku primjenu i duboko prodiranje u kožu i kosu.

Djelovanje Vitamina F na Kožu:
Vitamin F se ističe svojim učinkovitim djelovanjem na kožu. Preporučuje se posebno za suhu i seboroičnu kožu, ali također je izuzetno koristan za suočavanje s problemima poput suhog tjemena i nedostatka sjaja. Ovaj dragocjeni spoj poboljšava barijeru lipida kože, pružajući hidrataciju i očuvanje elastičnosti. Visok sadržaj linolenske kiseline djeluje kao ključni element za obnovu stanica i antioksidativnu zaštitu.

Djelovanje Vitamina F na Kosu:
Vitamin F donosi značajne koristi i za kosu. Posebno je učinkovit za suhu i beživotnu kosu, vraćajući joj vitalnost i sjaj. Na suhom vlasištu sa krhkom kosom djeluje kao blagotvorni tretman, pružajući dubinsku hidrataciju i poboljšavajući opću teksturu kose.

Upotreba u Kozmetici:
Vitamin F je ključni sastojak u mnogim kozmetičkim formulacijama. Njegova svestrana primjena obuhvaća kreme i emulzije namijenjene suhoj koži, problematičnom tjemenu i kosu koja zahtijeva revitalizaciju. U kozmetičkim pripravcima, optimalna koncentracija vitamina F je unutar raspona 1-5% masne faze. Ovaj sastojak dodatno pridonosi modulaciji sebuma, smanjujući pojavu komedona i doprinoseći općoj čistoći kože.

Doziranje:
Precizno doziranje vitamina F ključno je za postizanje najboljih rezultata. Preporučena koncentracija od 1-5% unutar masne faze proizvoda osigurava optimalnu učinkovitost. Važno je zadržati kontrolu temperature tijekom procesa formulacije kako bi se izbjegla oksidacija. Temperatura ne bi trebala prelaziti 35°C, osim ako se koristi vakuum ili inertni plin.

Vitamin F, kao esencijalna komponenta, osigurava stručno formuliranu njegu kože i kose. Njegova dubinska hidratacija, zaštita barijere i revitalizacija čine ga nezaobilaznim partnerom u kozmetičkom svijetu. Prije upotrebe, preporučuje se konzultacija s dermatologom, osobito za osobe s osjetljivom kožom ili posebnim medicinskim potrebama. S pažljivom primjenom i preciznim doziranjem, vitamina F može pružiti istinske blagodati za zdravu, hidratiziranu kožu i kosu punu života.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

10ml, 50ml