+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Elastin – anti age komponenta

Elastin – anti age komponenta

Bistra žućkasta tekućina, gotovo bez mirisa lako topljiva u vodi, alkoholno vodenim otopinama i alkoholu. Koristi se u anti-age kozmetici (lagane emulzije i kreme) zbog povećanja elastičnosti kože. Ne grijati iznad 35°C.

19.00 KM34.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Elastin je bistra žućkasta tekućina, gotovo bez mirisa, koja je lako topljiva u vodi, alkoholno vodenim otopinama i alkoholu, ima različite primjene koje čine ovu supstancu zanimljivom i korisnom u različitim područjima. Jedna od tih primjena je u anti-age kozmetici, posebno u proizvodnji laganih emulzija i krema, gdje se koristi s ciljem povećanja elastičnosti kože.

Upotreba u kozmetici: Ova aktivna supstanca ima nekoliko karakteristika koje je čine pogodnom za upotrebu u kozmetičkim proizvodima. Prvo, njen gotovo neprimjetan miris pruža prednost jer omogućuje miješanje s drugim mirisnim sastojcima bez prevelikog utjecaja na konačni proizvod. Drugo, njezina visoka topljivost u vodi, alkoholno vodenim otopinama i alkoholu olakšava procese formulacije, jer se lako može integrirati u različite baze.U anti-age kozmetici, povećanje elastičnosti kože ključan je cilj. Upotreba ove aktivne komponente ne pruža značajne prednosti u postizanju tog cilja. Kada se dodaje u lagane emulzije ili kreme, ova supstanca može poboljšati elastičnost kože, čineći je glatkom i čvršćom. Redovita upotreba kozmetičkih proizvoda koji sadrže ovu tekućinu može pridonijeti smanjenju znakova starenja i poboljšanju cjelokupnog izgleda kože.

Važna napomena: Elastin ne smije grijati iznad 35°C kako bi se očuvala njegova svojstva. Kontrola temperature tokom proizvodnje kozmetičkih proizvoda ključna je kako bi se osigurala optimalna stabilnost i učinkovitost ove supstance.

Ukratko,Elastin predstavlja koristan sastojak u anti-age kozmetici. Njegovo korištenje u laganim emulzijama i kremama doprinosi povećanju elastičnosti kože, pružajući blistav i mladolik izgled. Međutim, važno je voditi računa o temperaturi tijekom rukovanja ovom supstancom, kako bi se osigurala njezina stabilnost i učinkovitost.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Elastin – anti age komponenta”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije