+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Plastična boca 100ml sa raspršivačem Silver

Plastična boca 100ml sa raspršivačem Silver

Lijepo dizajnirana PET transparentna boca 100ml + visokokvalitetni raspršivač sa srebrnim obrubom. Idealna za pakiranje tonika,, uljani proizvoda itd.

1.70 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Tražite savršen način za pakiranje vaših tonika, uljanih proizvoda i drugih tečnosti? Naša lijepo dizajnirana plastična boca sa raspršivačem i srebrnim obrubom je savršeno rješenje.

Zašto odabrati našu bocu?

Elegantan dizajn: Naša plastična boca sa raspršivačem ističe se svojim elegantnim i modernim dizajnom. Kombinacija prozirnog PET materijala i srebrnog obruba stvara sofisticiran izgled koji će privući pažnju vaših kupaca.

Visokokvalitetni raspršivač: Uz ovu bocu dolazi visokokvalitetni raspršivač koji omogućuje ravnomjerno raspršivanje tekućine. To je ključno za primjenu tonika, uljanih proizvoda i drugih proizvoda s preciznom doziranjem.

Jednostavno punjenje: Boca se jednostavno puni, što olakšava proces pakiranja vaših proizvoda. To štedi vrijeme i osigurava da vaši proizvodi budu spremni za prodaju brzo i jednostavno.

100ml kapacitet: Ova boca ima kapacitet od 100ml, što je savršeno za manje količine proizvoda ili za putovanja. Njena kompaktna veličina omogućuje praktično nošenje u torbici ili kozmetičkoj torbici.

Izdržljivost: PET materijal je izdržljiv i otporan na curenje, čime osigurava sigurnost i svježinu vaših proizvoda.

Višenamjenska upotreba: Ova boca je idealna za pakiranje različitih proizvoda kao što su tonici, uljni proizvodi, sprejevi, dezinfekcijska sredstva i još mnogo toga.

Ne čekajte! Ova boca će vašim proizvodima dodati dozu luksuza i funkcionalnosti. Naručite je danas i osigurajte da vaši kupci dobiju proizvode visoke kvalitete upakirane u prekrasnu bocu. Vaša potraga za savršenim pakiranjem završava ovdje. Pored plastične boce sa srebrnim raspršivačem u ponudi imamo i bocu sa zlatnim raspršivačem.

Dodatne informacije

Težina 0.026 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Plastična boca 100ml sa raspršivačem Silver”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije