Plastična boca 100ml sa raspršivačem Gold

1,70 KM

Ukoliko tražite savršen način za pakiranje vaših tonika, uljanih proizvoda i drugih tečnosti? Naša lijepo dizajnirana kozmetička boca sa raspršivačem i zlatnim obrubom je savršeno rješenje.

Categories: ,

Description

Ukoliko tražite savršen način za pakiranje vaših tonika, uljanih proizvoda i drugih tečnosti? Naša lijepo dizajnirana kozmetička boca sa raspršivačem i zlatnim obrubom je savršeno rješenje.

Zašto odabrati našu kozmetičku bocu ?

Elegantan dizajn: Naša kozmetička boca sa raspršivačem ističe se svojim elegantnim i modernim dizajnom. Kombinacija prozirnog PET materijala i zlatnog obruba stvara sofisticiran izgled koji će privući pažnju vaših kupaca.

Visokokvalitetni raspršivač: Uz ovu bocu dolazi visokokvalitetni raspršivač koji omogućuje ravnomjerno raspršivanje tekućine. To je ključno za primjenu tonika, uljanih proizvoda i drugih proizvoda s preciznom doziranjem.

Jednostavno punjenje: Boca se jednostavno puni, što olakšava proces pakiranja vaših proizvoda. To štedi vrijeme i osigurava da vaši proizvodi budu spremni za prodaju brzo i jednostavno.

100ml kapacitet: Ova boca ima kapacitet od 100ml, što je savršeno za manje količine proizvoda ili za putovanja. Njena kompaktna veličina omogućuje praktično nošenje u torbici ili kozmetičkoj torbici.

Izdržljivost: PET materijal je izdržljiv i otporan na curenje, čime osigurava sigurnost i svježinu vaših proizvoda.

Višenamjenska upotreba: Ova boca je idealna za pakiranje različitih proizvoda kao što su tonici, uljni proizvodi, sprejevi, dezinfekcijska sredstva i još mnogo toga.

Ne čekajte! Ova boca će vašim proizvodima dodati dozu luksuza i funkcionalnosti. Naručite je danas i osigurajte da vaši kupci dobiju proizvode visoke kvalitete upakirane u prekrasnu bocu. Vaša potraga za savršenim pakiranjem završava ovdje. Pored kozmetičke boce sa zlatnim raspršivačem u ponudi imamo i bocu sa srebrnim raspršivačem.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.