+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

PET Boca 50ml i 100ml + bijeli raspršivač

PET Boca 50ml i 100ml + bijeli raspršivač

PET boce sa raspršivačem, savršeno rješenje za pakiranje raznih tečnih proizvoda u kozmetičkoj, farmaceutskoj i drugim industrijskim sektorima. Ove boce su praktične, pouzdane i pružaju zaštitu i praktičnost u rukovanju tečnim proizvodima.

0.80 KM0.95 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

PET Boca sa Raspršivačem – Praktično pakovanje za razne tečne proizvode

PET boca sa raspršivačem, savršeno rješenje za pakiranje raznih tečnih proizvoda u kozmetičkoj, farmaceutskoj i drugim industrijskim sektorima. Ove boce su praktične, pouzdane i pružaju zaštitu i praktičnost u rukovanju tečnim proizvodima.

Karakteristike PET boca sa raspršivačem:
  • Praktično pakiranje: Naše boce su dizajnirane kako bi vam omogućile jednostavno i precizno doziranje tečnih proizvoda. Raspršivač pruža fino raspršivanje i ravnomjerno nanošenje proizvoda na kožu ili druge površine.
  • Pouzdanost i sigurnost: Izrađene od visokokvalitetnog PET materijala, naše boce su izdržljive i otporne na curenje. To osigurava sigurnost vaših proizvoda i sprječava gubitak tečnosti.
  • Prilagodljivost: PET boce sa raspršivačem dolaze u veličinama od 50 ml i 100 ml, pružajući vam fleksibilnost u odabiru odgovarajuće veličine za vaše potrebe. Bez obzira jeste li u kozmetičkoj ili farmaceutskoj industriji, ove boce su idealne za pakiranje širokog spektra proizvoda kao što su tonici, sprejevi, losioni, dezinfekcijska sredstva i mnogi drugi.
  • Estetski dizajn: Boce su oblikovane s estetikom na umu, pružajući vam profesionalan i privlačan izgled. Prozirni PET materijal omogućuje vidljivost sadržaja boce, što olakšava prepoznavanje proizvoda.
  • Ekološki prihvatljive: PET boce su reciklirajuće i imaju manji utjecaj na okoliš u usporedbi s drugim materijalima za pakiranje. Odabirom ovih boca, podržavate održivost i odgovornost prema okolišu.
Prednosti:

Iskoristite prednosti naših PET boca sa raspršivačem i pružite svojim tečnim proizvodima praktično i sigurno pakovanje. Bez obzira jeste li u kozmetičkoj ili farmaceutskoj industriji ili imate vlastiti brend tečnih proizvoda, naše PET boce sa raspršivačem će zadovoljiti vaše potrebe.

Naša  PET boca 50ml sa raspršivačem je kompaktna i pogodna za putovanja ili pakiranje manjih količina proizvoda. Idealna je za uzorke, mini verzije proizvoda ili proizvode koji se koriste u pokretu. S druge strane, naša 100 ml PET boca sa raspršivačem pruža veću kapacitetu za proizvode koji se često koriste ili za veće količine proizvoda.

Neovisno o veličini, obe boce su izrađene s posebnom pažnjom kako bi se osigurala kvaliteta i funkcionalnost. Raspršivači pružaju finu i ravnomjernu distribuciju proizvoda, omogućujući jednostavno nanošenje i minimalnu potrošnju. Ovo je posebno važno za proizvode poput tonika, hidratantnih sprejeva, dezinfekcijskih sredstava, parfema i drugih tečnih formulacija.

Naša PET boca sa raspršivačem je također vrlo svestrana i može se koristiti za različite vrste proizvoda. Bilo da se radi o tonerima, uljima, sprejevima za kosu ili drugim tečnim proizvodima, ove boce pružaju praktično i estetski privlačno pakiranje.

Uz naše PET boce sa raspršivačem, možete biti sigurni da će vaši proizvodi biti sigurno i praktično upakirani. Izrađene od kvalitetnih materijala, ove boce pružaju zaštitu od curenja i očuvaju svježinu i kvalitet proizvoda.

Poboljšajte svoju kozmetičku ili farmaceutsku liniju proizvoda s našim PET bocama sa raspršivačem.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PET Boca 50ml i 100ml + bijeli raspršivač”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu