PET Boca 50ml i 100ml + bijeli raspršivač

0,80 KM0,95 KM

PET boce sa raspršivačem, savršeno rješenje za pakiranje raznih tečnih proizvoda u kozmetičkoj, farmaceutskoj i drugim industrijskim sektorima. Ove boce su praktične, pouzdane i pružaju zaštitu i praktičnost u rukovanju tečnim proizvodima.

Description

PET Boca sa Raspršivačem – Praktično pakovanje za razne tečne proizvode

PET boca sa raspršivačem, savršeno rješenje za pakiranje raznih tečnih proizvoda u kozmetičkoj, farmaceutskoj i drugim industrijskim sektorima. Ove boce su praktične, pouzdane i pružaju zaštitu i praktičnost u rukovanju tečnim proizvodima.

Karakteristike PET boca sa raspršivačem:
  • Praktično pakiranje: Naše boce su dizajnirane kako bi vam omogućile jednostavno i precizno doziranje tečnih proizvoda. Raspršivač pruža fino raspršivanje i ravnomjerno nanošenje proizvoda na kožu ili druge površine.
  • Pouzdanost i sigurnost: Izrađene od visokokvalitetnog PET materijala, naše boce su izdržljive i otporne na curenje. To osigurava sigurnost vaših proizvoda i sprječava gubitak tečnosti.
  • Prilagodljivost: PET boce sa raspršivačem dolaze u veličinama od 50 ml i 100 ml, pružajući vam fleksibilnost u odabiru odgovarajuće veličine za vaše potrebe. Bez obzira jeste li u kozmetičkoj ili farmaceutskoj industriji, ove boce su idealne za pakiranje širokog spektra proizvoda kao što su tonici, sprejevi, losioni, dezinfekcijska sredstva i mnogi drugi.
  • Estetski dizajn: Boce su oblikovane s estetikom na umu, pružajući vam profesionalan i privlačan izgled. Prozirni PET materijal omogućuje vidljivost sadržaja boce, što olakšava prepoznavanje proizvoda.
  • Ekološki prihvatljive: PET boce su reciklirajuće i imaju manji utjecaj na okoliš u usporedbi s drugim materijalima za pakiranje. Odabirom ovih boca, podržavate održivost i odgovornost prema okolišu.
Prednosti:

Iskoristite prednosti naših PET boca sa raspršivačem i pružite svojim tečnim proizvodima praktično i sigurno pakovanje. Bez obzira jeste li u kozmetičkoj ili farmaceutskoj industriji ili imate vlastiti brend tečnih proizvoda, naše PET boce sa raspršivačem će zadovoljiti vaše potrebe.

Naša  PET boca 50ml sa raspršivačem je kompaktna i pogodna za putovanja ili pakiranje manjih količina proizvoda. Idealna je za uzorke, mini verzije proizvoda ili proizvode koji se koriste u pokretu. S druge strane, naša 100 ml PET boca sa raspršivačem pruža veću kapacitetu za proizvode koji se često koriste ili za veće količine proizvoda.

Neovisno o veličini, obe boce su izrađene s posebnom pažnjom kako bi se osigurala kvaliteta i funkcionalnost. Raspršivači pružaju finu i ravnomjernu distribuciju proizvoda, omogućujući jednostavno nanošenje i minimalnu potrošnju. Ovo je posebno važno za proizvode poput tonika, hidratantnih sprejeva, dezinfekcijskih sredstava, parfema i drugih tečnih formulacija.

Naša PET boca sa raspršivačem je također vrlo svestrana i može se koristiti za različite vrste proizvoda. Bilo da se radi o tonerima, uljima, sprejevima za kosu ili drugim tečnim proizvodima, ove boce pružaju praktično i estetski privlačno pakiranje.

Uz naše PET boce sa raspršivačem, možete biti sigurni da će vaši proizvodi biti sigurno i praktično upakirani. Izrađene od kvalitetnih materijala, ove boce pružaju zaštitu od curenja i očuvaju svježinu i kvalitet proizvoda.

Poboljšajte svoju kozmetičku ili farmaceutsku liniju proizvoda s našim PET bocama sa raspršivačem.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

50ml, 100ml