+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Emulium kappa (biljni emulgator)

Emulium kappa (biljni emulgator)

Emulium Kappa (biljni emulgator) je vrhunski emulgator koji donosi revoluciju u svijet kozmetike. Razvijen od strane grupe Gattefosse, ovaj prirodni emulgator baziran na biljnim voskovima ima široku primjenu i pruža izvanredne rezultate na koži. Jedna od ključnih karakteristika Emulium Kappa je njegova sposobnost da djeluje kao višenamjenski sastojak. To znači da nije samo emulgator, već i aktivna komponenta i regulator tekstura. Ova trostruka funkcionalnost čini ga posebnim i omogućava stvaranje kozmetičkih proizvoda koji pružaju izvanredan osjećaj na koži.

 

16.90 KM129.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Emulium Kappa (biljni emulgator) je vrhunski emulgator koji donosi revoluciju u svijet kozmetike. Razvijen od strane grupe Gattefosse, ovaj prirodni emulgator baziran na biljnim voskovima ima široku primjenu i pruža izvanredne rezultate na koži. Jedna od ključnih karakteristika Emulium Kappa je njegova sposobnost da djeluje kao višenamjenski sastojak. To znači da nije samo emulgator, već i aktivna komponenta i regulator tekstura. Ova trostruka funkcionalnost čini ga posebnim i omogućava stvaranje kozmetičkih proizvoda koji pružaju izvanredan osjećaj na koži.

Upotreba u kozmetici: Kada se koristi u formulacijama kozmetičkih proizvoda, Emulium Kappa transformira teksturu i osjećaj na koži. Krema koja sadrži ovaj emulgator pruža prozračan efekt jedinstvene mekoće, što rezultira hidratiziranom i dubinski nahranjenom kožom. Osjetit ćete razliku već nakon prvog nanošenja. Ključna tajna uspjeha Emulium Kappa leži u kombinaciji triju biljnih voskova: kandelila, riže i jojobe. Ovi voskovi se hidrofiliziraju sa poligliceridom, stvarajući sjajan vosak koji ima izvanredna svojstva. Jedno od tih svojstava je sposobnost apsorpcije vode, čak do 6 puta svoje težine. To rezultira stvaranjem tekućih kristala u kozmetičkom proizvodu, koji pružaju cjelovitost i vlažnost.

Emulium Kappa: Inovativni emulgator koji transformira vašu kožu

Način djelovanja na kožu: Emulium Kappa (biljni emulgator) također sadrži derivat voska povezan s poznatim emulgatorom u prehrambenoj industriji – natrij stearoil laktilat (SSL). Ova komponenta ima emulgirajuća i hidratantna svojstva te pomaže u jačanju zaštitne barijere kože. SSL je baziran na mliječnoj kiselini, koja ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja kože. Kreme formulirane s Emulium Kappa pružaju senzorske blagodati koje su slične onima dobivenim korištenjem silikonskih ulja, ali bez nedostatka suhoće. Emulium Kappa stvara ultra mekane, kremaste teksture koje omogućavaju udobnost na koži. Također, ova jedinstvena formulacija omogućuje stabilnost emulzija, a preporučuje se korištenje prirodnih sredstava za geliranje, poput xantan gume, kako bi se postigla optimalna stabilnost.

Doziranje: Emulium Kappa se može koristiti u koncentraciji od 6-7% i emulgira do 25% uljne faze u formulaciji. Proces emulgiranja se obavlja na temperaturi od 70-75 ˚C. Ovaj svestrani emulgator je idealan za različite vrste kozmetičkih proizvoda, uključujući prirodne linije, proizvode protiv starenja, hidratantne i njegujuće linije.

Ukratko, Emulium Kappa je inovativni emulgator koji pruža transformaciju kože. Njegova višenamjenska svojstva, hidratantni učinak i sposobnost stvaranja kremastih tekstura čine ga nezaobilaznim sastojkom u kozmetičkoj industriji. Isprobajte Emulium Kappa i doživite osvježavajući osjećaj na koži koji će transformirati vašu beauty rutinu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100g, 500g, 50g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Emulium kappa (biljni emulgator)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije