Body wash (baza za gel za tuširanje)

9,90 KM17,90 KM

Baza za gel za tušianje pomiješana je s nježnim površinski aktivnim tvarima kako bi se dobila kremasta pjena, a sadrži i pravi tečni sapun koji je dobiven od organskih biljnih ulja. Jednostavno dodajte miris ili eterična ulja kako biste kreirali svoj vlastiti proizvod za pranje tijela napravljen od organskih sastojaka.

Description

Opis i način upotrebe: Baza za gel za tuširanje izuzetno kvalitetna baza za pranje tijela sadrži visok udio CPAI (certificiranih organskih sastojaka) od 20,71% i certificirana je prema COSMOS standardu. Uz jednostavno dodavanje eteričnih ili mirisnih ulja, ekstrakata i drugih sastojaka, ova baza je iznimno prilagodljiva i lako se koristi. Baza za gel za tuširanje je posebno formulirana s nježnim površinski aktivnim tvarima koje stvaraju kremastu pjenu, a također sadrži pravi tekući sapun dobiven od organskih biljnih ulja. Ovo čini bazu za pranje tijela jednostavnom i učinkovitom za svakodnevnu upotrebu. Dodavanjem omiljenih mirisa ili eteričnih ulja, možete stvoriti vlastiti personalizirani proizvod za pranje tijela s organskim sastojcima.

Sastav: Baza za pranje tijela sastoji se od sljedećih sastojaka: Aqua, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Decyl Glucoside, Glycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Citrate, Sodium chloride i Citric acid. Ovi sastojci zajedno stvaraju bogatu i kremastu teksturu gela za tuširanje, pružajući učinkovito čišćenje i njegu kože. Aqua je voda koja djeluje kao osnovna tekućina u bazi. Potassium Oleate i Potassium Cocoate su soli masnih kiselina koje pomažu u stvaranju pjene i čišćenju kože. Decyl Glucoside je nježna površinski aktivna tvar koja nježno uklanja nečistoće s kože. Glycerin pruža hidrataciju i vlaži kožu. Benzyl Alcohol je konzervans koji pomaže u očuvanju proizvoda. Potassium Citrate je sol koja regulira pH vrijednost proizvoda. Sodium chloride je obična kuhinjska sol koja pomaže u stabilizaciji i zgušnjavanju gela. Citric acid je kiselina koja služi kao prirodni regulator pH vrijednosti proizvoda.

Prilagodljiva i jednostavna upotreba za stvaranje personaliziranih proizvoda za pranje tijela

Baza za pranje tijela s ovim sastavom pruža učinkovito čišćenje, njegu i osvježenje kože. Dodavanjem omiljenih mirisa ili eteričnih ulja možete personalizirati svoje iskustvo tuširanja i stvoriti proizvod za pranje tijela koji odgovara vašim preferencijama. Ova baza je jednostavna za upotrebu i pruža mogućnost kreiranja prirodnog i organskog proizvoda za njegu kože. Ova baza za pranje tijela s visokim udjelom organskih sastojaka pruža ne samo čistoću, već i osjećaj luksuza. Dodavanje mirisnih ulja ili ekstrakata omogućuje vam da stvorite jedinstveno iskustvo i uživate u aromaterapiji tijekom pranja

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

500ml, 1000ml