Boje za svijeće

7,90 KM

SKU: N/A Categories: ,

Description

Opis: Ove boje za svijeće su kompatibilne sa različitim vrstama voskova i parafina, kao i sa mirisnim uljima iz naše ponude. Kada koristite ove boje, možete stvoriti svijeće po vlastitoj ideji i dizajnu. Boje za svijeće iz naše ponude dolaze u čvrstom stanju. Ove boje omogućavaju personalizaciju svijeća i dodavanje boja koje odgovaraju vašem ukusu ili posebnim prilikama. Važno je zapamtiti da kvalitetan rezultat također zavisi i od vaših tehničkih vještina u izradi svijeća. Također veoma je bitno pažljivo rukovanje sa bojama i ostalim sastojcima.

Vodič za kreativno korištenje čvrstih boja u izradi svijeća

Doziranje: 0,1% – 1%. Budući da su ove boje visoko koncentrisane, koristite ih pažljivo i sa mjerom. Počnite sa manjom količinom i postupno dodajte više boje kako biste postigli željeni intenzitet. Doziranje u rasponu od 0,1% do 1% znači da će te na svakih 100 g voska ili parafina dodati 0,1 g do 1 g boje.

Priprema materijala: Prije nego što započnete proces, pobrinite se da imate sve potrebne materijale i alate pri ruci. To uključuje vosak ili parafin, boje za svijeće, mirisna ulja, kalupe, štapiće za miješanje, i slično.

Miješanje: Dodajte boje postepeno i pažljivo miješajte vosak ili parafin. Koristite štapiće za miješanje ili drvene špatule kako biste ravnomjerno rasporedili boju.

Testiranje: Prije nego što napravite veći broj svijeća, preporučuje se da prvo napravite testnu svijeću kako biste provjerili intenzitet boje i zadovoljstvo rezultatom.

Dodatni savjeti: Ako želite postići nijansu boje koja nije dostupna u čvrstom obliku, možete eksperimentisati s miješanjem različitih boja. Također, ako vam je važno postići konzistentnost boje u seriji svijeća, pazite da pažljivo pratite doziranje i miješanje svaki put.

Sigurnost: Radite s bojama za svijeće na dobro provjetrenom području i po mogućstvu koristite zaštitne rukavice kako biste izbjegli kontakt sa bojom.

Zapamtite, isprobavanje i eksperimentisanje su ključni za postizanje željenih rezultata. Svaki put kad eksperimentišete s novim bojama ili tehnikama, možete naučiti više o tome kako postići najbolje rezultate pri izradi svijeća.

 

 

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Boja

Crvena, Narandžasta, Plava, Smeđa, Zelena, Žuta, ljubičasta

Veličina

10g