+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Boja za svijeće

Boja za svijeće

Ove boje za svijeće su kompatibilne sa različitim vrstama voskova i parafina, kao i sa mirisnim uljima iz naše ponude. Kada koristite ove boje, možete stvoriti svijeće po vlastitoj ideji i dizajnu. Boje za svijeće iz naše ponude dolaze u čvrstom stanju. Ove boje omogućavaju personalizaciju svijeća i dodavanje boja koje odgovaraju vašem ukusu ili posebnim prilikama. Važno je zapamtiti da kvalitetan rezultat također zavisi i od vaših tehničkih vještina u izradi svijeća. Također veoma je bitno pažljivo rukovanje sa bojama i ostalim sastojcima.

7.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Ove boje za svijeće su kompatibilne sa različitim vrstama voskova i parafina, kao i sa mirisnim uljima iz naše ponude. Kada koristite ove boje, možete stvoriti svijeće po vlastitoj ideji i dizajnu. Boje za svijeće iz naše ponude dolaze u čvrstom stanju. Ove boje omogućavaju personalizaciju svijeća i dodavanje boja koje odgovaraju vašem ukusu ili posebnim prilikama. Važno je zapamtiti da kvalitetan rezultat također zavisi i od vaših tehničkih vještina u izradi svijeća. Također veoma je bitno pažljivo rukovanje sa bojama i ostalim sastojcima.

Vodič za kreativno korištenje čvrstih boja u izradi svijeća

Doziranje: 0,1% – 1%. Budući da su ove boje visoko koncentrisane, koristite ih pažljivo i sa mjerom. Počnite sa manjom količinom i postupno dodajte više boje kako biste postigli željeni intenzitet. Doziranje u rasponu od 0,1% do 1% znači da će te na svakih 100 g voska ili parafina dodati 0,1 g do 1 g boje.

Priprema materijala: Prije nego što započnete proces, pobrinite se da imate sve potrebne materijale i alate pri ruci. To uključuje vosak ili parafin, boje za svijeće, mirisna ulja, kalupe, štapiće za miješanje, i slično.

Miješanje: Dodajte boje postepeno i pažljivo miješajte vosak ili parafin. Koristite štapiće za miješanje ili drvene špatule kako biste ravnomjerno rasporedili boju.

Testiranje: Prije nego što napravite veći broj svijeća, preporučuje se da prvo napravite testnu svijeću kako biste provjerili intenzitet boje i zadovoljstvo rezultatom.

Dodatni savjeti: Ako želite postići nijansu boje koja nije dostupna u čvrstom obliku, možete eksperimentisati s miješanjem različitih boja. Također, ako vam je važno postići konzistentnost boje u seriji svijeća, pazite da pažljivo pratite doziranje i miješanje svaki put.

Sigurnost: Radite s bojama za svijeće na dobro provjetrenom području i po mogućstvu koristite zaštitne rukavice kako biste izbjegli kontakt sa bojom.

Zapamtite, isprobavanje i eksperimentisanje su ključni za postizanje željenih rezultata. Svaki put kad eksperimentišete s novim bojama ili tehnikama, možete naučiti više o tome kako postići najbolje rezultate pri izradi svijeća.

Dodatne informacije

Boja

Crvena, ljubičasta, Narandžasta, Plava, Smeđa, Zelena, Žuta

Veličina

10g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Boja za svijeće”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije