+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Ylang ylang totum (Cananga odorata) BIO eterično ulje Oshadhi 5ml

Ylang ylang totum (Cananga odorata) BIO eterično ulje Oshadhi 5ml

Prolongiranom vodenom destilacijom cvijeta dobiva se eterično ulje koje se dijeli na vremenske frakcije. Totum je mješavina svih frakcija (njem. ylang ylang komplett, engl. ylang ylang complete).

Ulje ylang-ylang‑a može se koristiti za umanjenje stresa i njegovih posljedica, te kod frustracija, razočarenja, sumnje i nedostatka samopouzdanja, što doprinosi povratku optimizma, tolerancije i unutarnjeg mira.

Ylang-ylang možemo koristiti za pomoć u pravilnom reguliranju rada srca (na primjer aritmija izazvana stresom). Pored toga, snižava povišeni krvni tlak, a poznato je da povoljno djeluje protiv depresije i razdražljivosti.

15.90 KM

Nema na zalihi

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Ylang ylang totum eterično ulje

Ylang Ylang totum je izvanredno eterično ulje koje se preporučuje za terapiju stresa i njegove posljedice.

Proces dobivanja eteričnog ulja Ylang Ylang uključuje prolongiranu vodenu destilaciju cvijeta, koja rezultira frakcijama ulja različitog vremena destilacije. Totum predstavlja mješavinu svih frakcija, što uključuje Ylang Ylang komplett i Ylang Ylang complete.

Ovo ulje se može koristiti za smanjenje stresa te za olakšanje frustracija, razočaranja, sumnje i nedostatka samopouzdanja. Njegova primjena doprinosi povratku optimizma, tolerancije i unutarnjeg mira.

Ylang Ylang ulje je također korisno u pravilnom reguliranju rada srca, posebno u slučajevima aritmija izazvanih stresom. Osim toga, dokazano je da snižava povišeni krvni tlak te ima povoljan učinak na depresiju i razdražljivost.

Potječući iz Indonezije, gdje se tradicionalno koristi posipanje cvjetova po krevetu mladih bračnih parova, te s Filipina, gdje se koristi za izradu ogrlica od cvijeća u religijskim obredima, Ylang Ylang ima snažan afrodizijački učinak. Istovremeno potiče aktivnost i pruža tonificirajući učinak, kako intelektualno tako i seksualno. Senzualan miris Ylang Ylang ulja oslobađa psihičke napetosti i potiče želju za aktivnostima.

Pored svih navedenih prednosti, ulje Ylang Ylang Totum također djeluje kao regenerator kože i regulira proizvodnju sebuma. Može se koristiti kao izvrstan tonik za kosu dodavanjem u šampon ili pakung. Njegov neponovljiv, senzualan i egzotičan miris čini ga nepogrešivim sastojkom u parfemima.

Ukratko, ovo eterično ulje  ima širok spektar primjene, od terapije stresa do reguliranja rada srca, te njege kože i kose. Njegove blagodati su višestruke, a senzualni miris donosi osjećaj opuštenosti i egzotičnosti. Važno je slijediti upute stručnjaka i koristiti ulje na siguran i odgovoran način kako bismo iskoristili sve prednosti koje nam pruža.

Dodatne informacije

Težina 0.025 kg
Veličina

5ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ylang ylang totum (Cananga odorata) BIO eterično ulje Oshadhi 5ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu