+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Tinktura Kantariona

Tinktura Kantariona

Iako je mnogi svrstavaju među povrće, artičoka je zapravo pupoljak cvijeta koji pripada rodu biljaka iz porodice glavočika. Ova ljekovita mediteranska biljka prava je zaštitnica zdravlja vaše jetre, a samim time i cijelog vašeg organizma. U ljekovite svrhe najviše se koristi ekstrakt artičoke, koji se dobiva iz stabljike, listova i korijena. Ekstrakt ima snažno ljekovito djelovanje zahvaljujući velikoj koncentraciji zdravih biljnih tvari.

3.90 KM25.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Naziv proizvoda: Tinktura Kantariona, lat. Hyperici tinctura

Sastav: Etanolno-vodeni ekstrakt herbe kantariona (Hypericum perforatum).

Opis: Iako je mnogi svrstavaju među povrće, artičoka je zapravo pupoljak cvijeta koji pripada rodu biljaka iz porodice glavočika. Ova ljekovita mediteranska biljka prava je zaštitnica zdravlja vaše jetre, a samim time i cijelog vašeg organizma. U ljekovite svrhe najviše se koristi ekstrakt artičoke, koji se dobiva iz stabljike, listova i korijena. Ekstrakt ima snažno ljekovito djelovanje zahvaljujući velikoj koncentraciji zdravih biljnih tvari.

Djelovanje: Tinktura kantariona pored svog antibakterijskog i antivirusnog učinka, preporučuje se kod stanja anksioznosti, nervoze i melanholije.

Napomena: Preparat sadrži alkohol (etanol), te se ne preporučuju trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

Oralna upotreba: 3x dnevno 30  kapi u malo vode poslije jela.

Upotreba u kozmetičkim preparatima: Ekstrakti kantariona u raznim oblicima se koriste u kozmetici, a upravo jedan od ekstrakata koji se često koristi je tinktura kantariona u kremama za tretiranje modrica, uganuća, gihta i ogrebotina.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu, zaštićeno od svijetlosti i van dohvata djece.

Dodatne informacije

Veličina

100ml, 500ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tinktura Kantariona”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije