+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Supoforme sa oblogom

Supoforme sa oblogom

Plastični kontejneri za farmaceutsku upotrebu, gdje je zatvarač sastavni dio kontejnera, predstavljaju vrhunsko rijješenje za pakovanje, čuvanje i primjenu vagitorija i supozitorija, bilo da se radi o magistralnim, galenskim ili gotovim lijekovima. Ovi kontejneri, dizajnirani za direktni kontakt sa proizvodom, pružaju neophodnu sigurnost i integritet farmaceutskih supstanci.

1.80 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Supoforme su plastični kontejneri za farmaceutsku upotrebu, gdje je zatvarač sastavni dio kontejnera, predstavljaju vrhunsko rijješenje za pakovanje, čuvanje i primjenu vagitorija i supozitorija, bilo da se radi o magistralnim, galenskim ili gotovim lijekovima. Ovi kontejneri, dizajnirani za direktni kontakt sa proizvodom, pružaju neophodnu sigurnost i integritet farmaceutskih supstanci.

Materijali od kojih su izrađeni ovi kontejneri zadovoljavaju stroge zahteve specifične namjene. Njihova formulacija i struktura osiguravaju optimalnu zaštitu od spoljašnih uticaja, održavajući kvalitetu ljekovitih supstanci tokom čitavog vremena skladištenja.

Proizvodnja ovih plastičnih kontejnera i zatvarača odvija se pod pažljivim nadzorom, u potpunom skladu sa najvišim industrijskim standardima. ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 standardi čine osnovu za uslove i metode proizvodnje, obezbjeđujući dosljednost u kvalitetu i sigurnost. Svaki kontejner prolazi kroz rigorozan proces sterilizacije kako bi se garantovala sterilnost proizvoda, a zatim su pažljivo pakovani u kutijice od 10 komada.

Sa preciznom zapreminom od 3,3 ml, ovi farmaceutski kontejneri pružaju tačno doziranje, što je ključno za pravilan tretman pacijenata. Njihova kompaktna veličina čini ih idealnim za praktičnost u upotrebi, dok ih visoki standardi proizvodnje čine neprikosnovenim izborom u farmaceutskoj industriji. Ovi kontejneri postavljaju visoke standarde u čuvanju i primjeni farmaceutskih supstanci, istovremeno osiguravajući bezbjednost i efikasnost u svakom koraku.

Dodatne informacije

Veličina

3,3 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Supoforme sa oblogom”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije