Staklena boca 30ml sa zlatnom pipetom

2,30 KM

Staklena boca sa srebrnom pipetom ima zapreminu od 30 ml i dizajnirana je za pakovanje raznih kozmetičkih proizvoda poput seruma, ulja i drugih tečnih proizvoda.

Description

Predstavljamo vam kozmetičku bocu sa zlatnom pipetom, savršen proizvod za vašu kolekciju kozmetike! Ova elegantna boca ima zapreminu od 30 ml i dizajnirana je za pakovanje raznih kozmetičkih proizvoda poput seruma, ulja i drugih tečnih proizvoda.

Naša kozmetička boca kombinuje stil i funkcionalnost. Izrađena je od visokokvalitetnog stakla koje je otporno na curenje i oksidaciju, čime se osigurava da vaši dragocjeni proizvodi ostanu svježi i neometani. Zlatna pipeta pruža precizno doziranje proizvoda, omogućavajući vam da koristite samo željenu količinu proizvoda svaki put.

Osim što je praktična, naša boca također izgleda vrlo elegantno. Zlatna pipeta dodaje dodir sofisticiranosti i luksuza, što je čini idealnom za ljude koji žele svoju kozmetiku prezentirati na najbolji način. Ova boca će sigurno privući pažnju vaših kupaca i dodati poseban estetski element vašem web shopu.

Kozmetička boca sa zlatnom pipetom 30 ml je izuzetno svestran proizvod. Možete je koristiti za pakovanje raznih kozmetičkih proizvoda, uključujući serume, esencije, ulja za lice, tonike i još mnogo toga. Njena praktičnost i privlačan izgled čine je idealnom opcijom za kozmetičke brendove koji žele pružiti premium iskustvo svojim kupcima.

Dodajte ovu kozmetičku bocu sa zlatnom pipetom 30 ml u svoju kolekciju proizvoda i osigurajte da vaši klijenti dobiju najbolje iskustvo s vašim proizvodima.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight 0,066 kg