+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Parfemsko ulje Jorgovan

Parfemsko ulje Jorgovan

Parfemska ulja su neizostavni sastojci u kozmetičkim proizvodima, pružajući im mirisnu notu i doprinoseći osjećaju dobrobiti. Njihovo djelovanje može ići dalje od mirisa, pružajući dodatne prednosti za kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima i eteričnim uljima. Bez obzira da li se koriste u proizvodima za tijelo ili lice, parfemska ulja dodaju luksuz i osvježenje, pružajući ugodno iskustvo korisnicima. Važno je slijediti uputstva i preporuke proizvođača kako biste maksimalno iskoristili benefite parfemskih ulja, uzimajući u obzir i moguće individualne reakcije na mirise.

3.20 KM16.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Parfemsko ulje Jorgovan – parfemska ulja su ključni sastojci u kozmetičkim proizvodima, pružajući proizvodima mirisnu notu. Ona se koriste u proizvodima za tijelo, kao i u proizvodima za lice. Uz raznolik izbor mirisnih nota, parfemska ulja također mogu pružiti dodatne prednosti za kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima i eteričnim uljima koja često sadrže.

Djelovanje parfemskih ulja može biti raznovrsno i zavisi od njihovih sastojaka. Prirodni sastojci i eterična ulja često imaju umirujuće i hidratantno djelovanje na kožu. Ona mogu pomoći u održavanju ravnoteže vlažnosti kože, umanjivanju upala i poboljšanju njenog općeg stanja.

Namjena parfemskih ulja u kozmetičkim proizvodima je pružanje ugodnog mirisa i osvježenja. Mirisna nota koju parfemska ulja donose proizvodima može biti cvjetna, voćna, drvenasta ili citrusna. Ovi mirisi doprinose osjećaju dobrobiti i luksuza prilikom korištenja kozmetičkih proizvoda.

Upotreba

Upotreba parfemskih ulja u kozmetičkim proizvodima može biti raznolika. U proizvodima za tijelo, parfemska ulja se obično koriste kako bi se pružio dugotrajan miris proizvoda. U proizvodima za lice, kao što su hidratantne kreme ili serumi, parfemska ulja se koriste u manjim količinama kako bi pružila diskretan miris i dodatnu njegu koži.

Važno je napomenuti da, iako parfemska ulja mogu pružiti mnoge prednosti za kožu i uživanje u kozmetičkim proizvodima, treba biti pažljiv pri njihovoj upotrebi. Preporučuje se da se ne prelazi maksimalni RCM% (Reliable Cosmetic Manufacturers) kako bi se izbjegli potencijalni problemi sa stabilnošću proizvoda ili promjenom boje konačnog proizvoda.

Dodatne informacije

Veličina

100ml, 10ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Parfemsko ulje Jorgovan”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu