+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Kem DHA

Kem DHA

Kem DHA je konzervans širokog spektra baziran na supstancama prirodnog porijekla. On predstavlja nježnu i učinkovitu alternativu u kozmetičkoj konzervaciji, namijenjenu zamjeni drugih konzervansa koji se trenutno dovode u pitanje. S globalnim odobrenjem u proizvodima za ličnu njegu, Kem DHA se široko koristi za zaštitu raznolikog asortimana kozmetičkih proizvoda s blago kiselom pH vrijednosti.

7.90 KM79.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Kem DHA je konzervans širokog spektra baziran na supstancama prirodnog porijekla. On predstavlja nježnu i učinkovitu alternativu u kozmetičkoj konzervaciji, namijenjenu zamjeni drugih konzervansa koji se trenutno dovode u pitanje. S globalnim odobrenjem u proizvodima za ličnu njegu, Kem DHA se široko koristi za zaštitu raznolikog asortimana kozmetičkih proizvoda s blago kiselom pH vrijednosti.

Geogard 221 ili KEM DHA: Kem DHA i Geogard 221 su suštinski isti kozmetički konzervansi s identičnim sastavom, a jedina razlika leži u proizvođačima. Geogard 221 proizvodi komapnija Lonza, dok je Kem DHA proizvod kompanije Akema. Oba proizvoda dijele isti INCI naziv, koji uključuje Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid i Water, pružajući učinkovitu i blagu konzervaciju u kozmetičkim formulacijama. Ove supstance široko su prihvaćene i globalno odobrene za upotrebu u kozmetičkim proizvodima, pružajući sigurnost i učinkovitost širom industrije ljepote.

Inci naziv: Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Water

Kem DHA je dozvoljen u prirodnoj i organskoj kozmetici u skladu s glavnim standardima certifikacije (COSMOS, Ecocert, Soil Association, BDIH, ICEA, Natrue).

Antimikrobno djelovanje: Kem DHA je dobro uravnotežena kombinacija antibakterijskog benzil alkohola s antifungalnim dehidroacetnom kiselinom. Pruža učinkovitu zaštitu protiv gram-negativnih i gram-pozitivnih bakterija, kao i protiv kvasaca i plijesni. Zbog prisutnosti organske kiseline, antimikrobno djelovanje se pojačava kada je pH snižen, s najboljim učinkom pri kiselom pH od 6,5-7,0.

Svojstva i stabilnost: Kem DHA je vrlo topljiv u alkoholu, slobodno topljiv u propilen glikolu, slabo topljiv u vodi. Može tolerirati radnu temperaturu do 80°C. Treba ga koristiti u kozmetici s pH vrijednošću od 3,0 do maksimalno 6,5-7,0.

Primjena: Kem DHA se može koristiti za zaštitu raznih kozmetičkih proizvoda od mikrobnog rasta, posebno u vodenim fazama, surfaktantima, emulzijama i uljima. Također je dozvoljen za upotrebu kao sintetički konzervans u prirodnoj kozmetici prema glavnim tijelima za certifikaciju.

Tipične primjene za osobnu njegu uključuju:

  • Njega kose: gelovi, šamponi, losioni, regeneratori, pjene.
  • Njega tijela i lica: serumi, tonici, gelovi, losioni, kreme, maramice.
  • Šminka: puderi, maramice, puderi.
  • Proizvodi za brijanje: sapuni za brijanje, gelovi, balzami poslije brijanja, losioni, kreme.
  • Proizvodi za sunčanje: kreme za sunčanje, samotamnjivanje, poslije sunčanja.
  • Proizvodi za kupanje: gelovi za tuširanje, pjene za kupanje, sredstva za čišćenje ruku, intimni proizvodi, ulja, puderi, maramice.
  • Njega beba: šamponi, proizvodi za kupanje, losioni, kreme, ulja, puderi, maramice.
  • Sirovine: surfaktanti, biljni ekstrakti.
  • Razine korištenja
  • Kem DHA se može koristiti u koncentracijama od 0,2-0,8% bez dodatnih konzervansa.

Regulatorna odobrenja
Sastojci Kem DHA temeljito su testirani i korišteni u kozmetici, farmaceutici i prehrambenoj industriji. Globalno regulatorno prihvaćanje omogućava formuliranje kozmetičkih proizvoda za distribuciju širom svijeta.

Kem DHA je odobren širom svijeta (EU, SAD, Brazil, Latinska Amerika, Japan, Kina, ASEAN) u kozmetičkim proizvodima za ispiranje i ostavljanje na koži. Nije dozvoljen u proizvodima za aerosolizaciju u EU, Brazilu i ASEAN-u.

Tehnička podrška: Usluga testiranja izazova može se ponuditi kupcima; optimalna konzervacija predložena je na temelju testova provedenih na određenim formulacijama.

Za daljnje informacije, dokumentaciju i uzorke, molimo kontaktirajte nas.

Istaknuto:

Nježan prema koži i konzervacija širokog spektra.
Popularan i globalno prihvaćen kozmetički konzervans.
Ne sadrži kontroverzne konzervanse.
Učinkovit pri pH od 3 do 7.
Certificiran u prirodnoj kozmetici.
Ekonomičan.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1000ml, 100ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kem DHA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije