+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Fitilj za parafinske svijeće

Fitilj za parafinske svijeće

0.50 KM0.65 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Fitilj za parafinske svijeće je važan materijal koji ne bi trebao biti zanemaren prilikom izrade svijeća. Oni igraju ključnu ulogu u konačnom izgaranju svijeća, sprečavajući dimljenje i stvaranje čađe. Fitilj treba biti kvalitetan i pravilno prilagođen kako bi osigurao optimalne rezultate.

Pri odabiru fitilja za svijeće, važno je uzeti u obzir njegovu debljinu. Debljina fitilja određuje brzinu izgaranja svijeće. Pravilan odabir fitilja osigurava ravnomjerno izgaranje svijeće i sprječava stvaranje viška voska koji se neće iskoristiti.

Fitilji na metre, za razliku od onih s metalnom pločicom na dnu, nisu obrađeni u vosku i nisu čvrsti. Oni se koriste za svijeće koje se vade iz kalupa. Kako biste ih pripremili za upotrebu, potrebno je namočiti ih u vosak kako bi postali čvrsti i stabilni tijekom izgaranja. Nakon namakanja, fitilj se može postaviti u kalup i zaliti voskom kako bi se formirala svijeća.

Važno je napomenuti da pravilan izbor fitilja ovisi o vrsti svijeće koju želite napraviti. Za svijeće koje se izrađuju u posudicama ili staklenkama, preporučuje se upotreba fitilja s metalnom pločicom na dnu. Oni su već obrađeni u vosku i pružaju stabilnost i ravnomjerno izgaranje.

Ukratko, fitilj za parafinske svijeće su neophodan materijal koji treba pažljivo odabrati kako bi se postigao kvalitetan finalni proizvod. Pravilan odabir fitilja osigurava da svijeća izgori ravnomjerno, bez dima i čađe, pružajući vam užitak u lijepom plamenu i mirnom ambijentu koji svijeća stvara.

U našoj ponudi također imamo viskokvalitetan parafin za izradu svijeća iz kalupa kao i ostali repromaterijal za svijeće. Cjelokupnu ponudu repromaterijala za svijeće pogledajte klikom na repromaterijal i ambalaža za izradu svijeća.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1m-50mm, 1m-60mm, 1m-70mm, 1m-80mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Fitilj za parafinske svijeće”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu