Fitilj za parafinske svijeće

0,50 KM0,65 KM

SKU: N/A Category:

Description

Opis: Fitilj za parafinske svijeće je važan materijal koji ne bi trebao biti zanemaren prilikom izrade svijeća. Oni igraju ključnu ulogu u konačnom izgaranju svijeća, sprečavajući dimljenje i stvaranje čađe. Fitilj treba biti kvalitetan i pravilno prilagođen kako bi osigurao optimalne rezultate.

Pri odabiru fitilja za svijeće, važno je uzeti u obzir njegovu debljinu. Debljina fitilja određuje brzinu izgaranja svijeće. Pravilan odabir fitilja osigurava ravnomjerno izgaranje svijeće i sprječava stvaranje viška voska koji se neće iskoristiti.

Fitilji na metre, za razliku od onih s metalnom pločicom na dnu, nisu obrađeni u vosku i nisu čvrsti. Oni se koriste za svijeće koje se vade iz kalupa. Kako biste ih pripremili za upotrebu, potrebno je namočiti ih u vosak kako bi postali čvrsti i stabilni tijekom izgaranja. Nakon namakanja, fitilj se može postaviti u kalup i zaliti voskom kako bi se formirala svijeća.

Važno je napomenuti da pravilan izbor fitilja ovisi o vrsti svijeće koju želite napraviti. Za svijeće koje se izrađuju u posudicama ili staklenkama, preporučuje se upotreba fitilja s metalnom pločicom na dnu. Oni su već obrađeni u vosku i pružaju stabilnost i ravnomjerno izgaranje.

Ukratko, fitilj za parafinske svijeće su neophodan materijal koji treba pažljivo odabrati kako bi se postigao kvalitetan finalni proizvod. Pravilan odabir fitilja osigurava da svijeća izgori ravnomjerno, bez dima i čađe, pružajući vam užitak u lijepom plamenu i mirnom ambijentu koji svijeća stvara.

U našoj ponudi također imamo viskokvalitetan parafin za izradu svijeća iz kalupa kao i ostali repromaterijal za svijeće. Cjelokupnu ponudu repromaterijala za svijeće pogledajte klikom na repromaterijal i ambalaža za izradu svijeća.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

1m-50mm, 1m-60mm, 1m-70mm, 1m-80mm