+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Staklenka mini jar -TRANSPARENTNA

Staklenka mini jar -TRANSPARENTNA

S predstavljanjem naše transparentne staklenke mini jar posude za svijeće, otvaramo vrata svijetu kreativnosti i elegancije. Ova ambalaža je posebno dizajnirana za male proizvođače svijeća i hobiste. Ova ambalaža Vam pruža savršen način da svoje svijeće prezentirate na atraktivan i profesionalan način.

1.60 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: S predstavljanjem naše transparentne staklenke mini jar posude za svijeće, otvaramo vrata svijetu kreativnosti i elegancije. Ova ambalaža je posebno dizajnirana za male proizvođače svijeća i hobiste. Ova ambalaža Vam pruža savršen način da svoje svijeće prezentirate na atraktivan i profesionalan način.

Karakteristike proizvoda:

Dimenzije prilagođene vašim potrebama: Staklenke mini jar posude za svijeće imaju promjer od 60 mm i visinu od 90 mm, pružajući dovoljno prostora za vaše svijeće. Preporučena punjenja kapaciteta od 70 g omogućuje vam da iskažete svoju kreativnost u svakom komadu.

Prostrana zapremina: S kapacitetom od 130 ml, ova staklenka omogućuje vam da vaše svijeće dođu do izražaja. Vaši kupci će cijeniti dovoljno mjesta za uživanje u dugotrajnom sjaju vaših svjetlosnih kreacija.

Elegantna transparentna boja: Transparentna staklenka omogućuje vam da prikažete boje i teksture vaših svijeća,. Na ta način privlačite pažnju kupaca na njihovu ljepotu i jedinstvenost.

Siguran i hermetički zatvoren poklopac: Staklenka dolazi s čvrstim staklenim poklopcem opremljenim gumiranom brtvom, osiguravajući da svijeće ostanu svježe i mirišljave do trenutka upotrebe.

Praktična i prenosiva: Unatoč svojoj kvaliteti, staklenka je lagana s masom od 150 g, što je čini idealnom za prenos i skladištenje.

Staklenka mini jar transparenta za svijeće je savršena opcija za one koji cijene eleganciju i žele svoje svijeće predstaviti na najbolji način. Ovo je izbor koji će oduševiti vaše kupce i dodati notu luksuza vašim svijećama. Neka vaše svjetlosne kreacije zablistaju u našoj staklenoj staklenki mini jar i stvorite svijet pun svjetlosti i estetike.

Poreporučujemo Vam da pogledate cjelokupnu ambalaže za svijeće klikom na repromaterijal za svijeće.

Dodatne informacije

Veličina

140ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Staklenka mini jar -TRANSPARENTNA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije