+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

CO2 ekstrakt mrkva u ulju jojobe

CO2 ekstrakt mrkva u ulju jojobe

Crvena tekućina pri sobnoj temperaturi, karakterističnog slatkastog mirisa na mrkvu. Koristi se za izradu kozmetike za sunčanje te za intenzivnu njegu kože.

25.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Crvena tekućina pri sobnoj temperaturi, karakterističnog slatkastog mirisa na mrkvu. Koristi se za izradu kozmetike za sunčanje te za intenzivnu njegu kože.

Izvor je karotenoida i esencijalnim masnih kiselina.

100% prirodno.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

30ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “CO2 ekstrakt mrkva u ulju jojobe”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije