+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Vazelin

Vazelin

Bijeli vazelin je svestran proizvod koji može pomoći u mnogim aspektima njege kože. Bore oko očiju i usana, ispucane usnice, pete i laktovi, psorijaza, kožne alergije, herpes simplex, ekcemi, hemoroidi, uši u kosi, suha kosa i intimna područja samo su neke od primjena vazelina. Budite sigurni da pravilno koristite vazelin i da se pridržavate preporuka stručnjaka za optimalne rezultate.

3.50 KM1,617.50 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Vazelin

Bijeli vazelin je izuzetno koristan proizvod s mnogim primjenama. Ovaj univerzalni proizvod može poslužiti kao mast za bore oko očiju i usana, kao i za njegu ispucalih usnica, peta i laktova. Vazelin djeluje stvarajući zaštitni masni film na površini kože, čime sprječava gubitak vlage, a istovremeno ne propušta vlagu iz zraka u kožu.

Vazelin ima sposobnost da sprječava oštećenja kože koja mogu nastati pod utjecajem vjetra. Njegova zaštitna barijera pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti kože i smanjuje rizik od isušivanja. Osim toga, može ublažiti simptome psorijaze, kožnih alergija i groznica uzrokovanih herpes simplex virusom. Također, može pomoći u smirivanju iritacija uzrokovanih ekcemima i hemoroidima.

Jedna od njegovih primjena je i mehaničko odstranjivanje ušiju u kosi. Nanesite vazelin na vlasište i temeljito umasirajte kako biste omekšali uši i olakšali njihovo uklanjanje. Međutim, važno je koristiti ovu metodu oprezno i uz pažljivo pridržavanje uputa stručnjaka.

Vazelin također može biti izvrstan za njegu i sjaj suhe kose. Nanesite malu količinu vazelina na vrhove kose kako biste je hidratizirali i dali joj zdrav izgled. Ova jednostavna metoda može pomoći u borbi protiv suhoće i oštećenja kose.

Također je važno spomenuti da se može koristiti kao intimni lubrikant. Međutim, važno je odabrati proizvod koji je posebno namijenjen za tu svrhu i koji je siguran za upotrebu na osjetljivim područjima tijela.

Ovo je svestran proizvod koji može pomoći u mnogim aspektima njege kože. Bore oko očiju i usana, ispucane usnice, pete i laktovi, psorijaza, kožne alergije, herpes simplex, ekcemi, hemoroidi, uši u kosi, suha kosa i intimna područja samo su neke od primjena vazelina. Budite sigurni da pravilno koristite vazelin i da se pridržavate preporuka stručnjaka za optimalne rezultate.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100g, 175kg, 1kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Vazelin”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu