Vazelin

3,50 KM1.617,50 KM

Bijeli vazelin je svestran proizvod koji može pomoći u mnogim aspektima njege kože. Bore oko očiju i usana, ispucane usnice, pete i laktovi, psorijaza, kožne alergije, herpes simplex, ekcemi, hemoroidi, uši u kosi, suha kosa i intimna područja samo su neke od primjena vazelina. Budite sigurni da pravilno koristite vazelin i da se pridržavate preporuka stručnjaka za optimalne rezultate.

SKU: N/A Categories: , Tag:

Description

Vazelin

Bijeli vazelin je izuzetno koristan proizvod s mnogim primjenama. Ovaj univerzalni proizvod može poslužiti kao mast za bore oko očiju i usana, kao i za njegu ispucalih usnica, peta i laktova. Vazelin djeluje stvarajući zaštitni masni film na površini kože, čime sprječava gubitak vlage, a istovremeno ne propušta vlagu iz zraka u kožu.

Vazelin ima sposobnost da sprječava oštećenja kože koja mogu nastati pod utjecajem vjetra. Njegova zaštitna barijera pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti kože i smanjuje rizik od isušivanja. Osim toga, može ublažiti simptome psorijaze, kožnih alergija i groznica uzrokovanih herpes simplex virusom. Također, može pomoći u smirivanju iritacija uzrokovanih ekcemima i hemoroidima.

Jedna od njegovih primjena je i mehaničko odstranjivanje ušiju u kosi. Nanesite vazelin na vlasište i temeljito umasirajte kako biste omekšali uši i olakšali njihovo uklanjanje. Međutim, važno je koristiti ovu metodu oprezno i uz pažljivo pridržavanje uputa stručnjaka.

Vazelin također može biti izvrstan za njegu i sjaj suhe kose. Nanesite malu količinu vazelina na vrhove kose kako biste je hidratizirali i dali joj zdrav izgled. Ova jednostavna metoda može pomoći u borbi protiv suhoće i oštećenja kose.

Također je važno spomenuti da se može koristiti kao intimni lubrikant. Međutim, važno je odabrati proizvod koji je posebno namijenjen za tu svrhu i koji je siguran za upotrebu na osjetljivim područjima tijela.

Ovo je svestran proizvod koji može pomoći u mnogim aspektima njege kože. Bore oko očiju i usana, ispucane usnice, pete i laktovi, psorijaza, kožne alergije, herpes simplex, ekcemi, hemoroidi, uši u kosi, suha kosa i intimna područja samo su neke od primjena vazelina. Budite sigurni da pravilno koristite vazelin i da se pridržavate preporuka stručnjaka za optimalne rezultate.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

175kg, 100g, 1kg