+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Staklena boca 30ml + raspršivač (bijeli i crni)

Staklena boca 30ml + raspršivač (bijeli i crni)

Opis: Staklena boca od 30 ml idealna je za različite namjene u farmaceutskoj, kozmetičkoj, agro i prehrambenoj industriji. Njena kompaktna veličina, izdržljivost i mogućnost ponovne upotrebe čine je praktičnim izborom.

0.80 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Staklena boca sa raspršivačem 30 ml

Staklena boca od 30 ml idealna je za različite namjene u farmaceutskoj, kozmetičkoj, agro i prehrambenoj industriji. Njena kompaktna veličina, izdržljivost i mogućnost ponovne upotrebe čine je praktičnim izborom.

Farmaceutska i kozmetička industrija:

Staklene boce su odličan izbor u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji zbog svojih higijenskih prednosti. U ove boce često se pakuju eterična ulja, esencije, serumi, ekstrakti i drugi kozmetički proizvodi. Tamna boja boce sprječava prodor svjetlosti, što pomaže očuvanju kvalitete osjetljivih sastojaka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, idealne su za pakovanje uzoraka i putnih proizvoda.

Agro i prehrambena industrija i pčelarstvo:

U agroindustriji, ove boce se koriste za pakovanje koncentriranih ekstrakata, pesticida, gnojiva i drugih agrokemikalija. U prehrambenoj industriji, staklene boce od 30 ml koriste se za aromatične ekstrakte, boje za hranu i druge aditive. Također, u pčelarstvu se ove boce koriste za pakovanje različitih preparata za njegu i zaštitu pčela.

Raspršivač:

Povećajte funkcionalnost vaše staklene boce s našim visokokvalitetnim raspršivačem. Dostupan u crnoj i bijeloj boji, raspršivač omogućava jednostavnu i preciznu aplikaciju tekućih proizvoda. Bilo da koristite bocu za kozmetičke serume, esencijalna ulja, tonike ili bilo koji drugi proizvod, raspršivač će vam omogućiti kontrolisano i ravnomjerno nanošenje.

Ključne karakteristike:

  • Kapacitet: 30 ml
  • Dostupne boje raspršivača: crna i bijela
  • Izdržljiva staklena konstrukcija
  • Idealna za farmaceutsku, kozmetičku, agro i prehrambenu industriju
  • Tamna boja boce za zaštitu od svjetlosti
  • Spojite funkcionalnost i estetiku s našom staklenom bocom od 30 ml i raspršivačem. Savršena kombinacija za profesionalne i personalizovane potrebe pakovanja.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

bijeli raspršivač, crni raspršivač

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Staklena boca 30ml + raspršivač (bijeli i crni)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu