+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Staklena boca 10ml

Staklena boca 10ml

Staklene boce su neprikosnoveni izbor u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji zbog svoje neosporne higijenske prednosti. U ove boce često se pakuju eterična ulja, različite esencije, serumi, ekstrakti i drugi kozmetički proizvodi. Njihova tamna boja sprječava prodor svjetlosti, što pomaže očuvanju kvalitete osjetljivih sastojaka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, idealne su za pakiranje uzoraka i putnih proizvoda

0.30 KM207.35 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Staklena boca 10ml predstavlja jedan od najkorisnijih i najpopularnijih ambalažnih proizvoda u farmaceutskoj, kozmetičkoj, agro i prehrambenoj industriji. Njena kompaktna veličina, izdržljivost i mogućnost ponovne upotrebe čine je idealnom za različite namijene. Za ovu bocu u ponudi imamo različite vrste čepova i dodataka koji omogućavaju raznovrsnu namjenu ove ambalaže.

Farmaceutska i kozmetička industrija:

Staklene boce su neprikosnoveni izbor u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji zbog svoje neosporne higijenske prednosti. U ove boce često se pakuju eterična ulja, različite esencije, serumi, ekstrakti i drugi kozmetički proizvodi. Njihova tamna boja sprječava prodor svjetlosti, što pomaže očuvanju kvalitete osjetljivih sastojaka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, idealne su za pakiranje uzoraka i putnih proizvoda.

Agro i prehrambena industrija:

U agroindustriji, ove boce se koriste za pakiranje koncentriranih ekstrakata, pesticida, gnojiva i drugih agrokemikalija. U prehrambenoj industriji, staklene boce od 10 ml koriste se za aromatične ekstrakte, boje za hranu i druge aditive.

Različiti čepovi za prilagodljivu funkcionalnost:

Ova staklena boca dolazi s posebnom značajkom – čepom koji se kupuje odvojeno, omogućavajući prilagodljivu funkcionalnost ovisno o vrsti tekućine koja će se čuvati.

Čep s kapaljkom: Ovaj čep je idealan za skladištenje rijetkih i tečnih tekućina poput eteričnih ulja i raznih kapi. Kapaljka olakšava doziranje i smanjuje rizik od prolijevanja ili rasipanja tekućine. U ponudi imamo crni i bijeli čep sa kapljkom

Čep s pourerom: Guste tekućine, kao što su sirupi, balzami i masna ulja, najbolje je čuvati s ovim čepom koji omogućava precizno doziranje i kontrolu protoka. U ponudi imamo crni i bijeli čep sa pourerom

Pipeta u crnoj boji za preciznost:

Kako bi se dodatno poboljšala preciznost doziranja, dostupna je i crna pipeta koja odgovara ovoj boci. Pipeta osigurava točnost i lakoću upotrebe, posebno kod primjene malih količina tekućine.

Staklena boca od 10 ml predstavlja univerzalni izbor u farmaceutskoj, kozmetičkoj, agro i prehrambenoj industriji. Njena višenamjenska upotreba i mogućnost prilagodljivih čepova omogućavaju lako pakiranje i doziranje različitih tečnosti. Bez obzira na industriju, ova boca pruža neosporne prednosti sigurnosti, čistoće i trajnosti. Bilo da se koristi za eterična ulja, kozmetičke proizvode ili agrohemikalije, staklena boca od 10 ml ostaje neprikosnoveni saveznik za skladištenje i distribuciju raznih tečnosti.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1 komad, 192 komada, 384 komada, 768 komada

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Staklena boca 10ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu