+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Parfemsko ulje Nivea Cream

Parfemsko ulje Nivea Cream

Parfemska ulja su neizostavni sastojci u kozmetičkim proizvodima, pružajući im mirisnu notu i doprinoseći osjećaju dobrobiti. Njihovo djelovanje može ići dalje od mirisa, pružajući dodatne prednosti za kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima i eteričnim uljima. Bez obzira da li se koriste u proizvodima za tijelo ili lice, parfemska ulja dodaju luksuz i osvježenje, pružajući ugodno iskustvo korisnicima. Važno je slijediti uputstva i preporuke proizvođača kako biste maksimalno iskoristili benefite parfemskih ulja, uzimajući u obzir i moguće individualne reakcije na mirise.

3.30 KM16.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Parfemsko ulje Nivea Cream

Parfemsko ulje Nivea Cream – parfemska ulja su ključni sastojci u kozmetičkim proizvodima, pružajući proizvodima mirisnu notu. Ona se koriste u proizvodima za tijelo, kao i u proizvodima za lice. Uz raznolik izbor mirisnih nota, parfemska ulja također mogu pružiti dodatne prednosti za kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima i eteričnim uljima koja često sadrže.

Djelovanje parfemskih ulja može biti raznovrsno i zavisi od njihovih sastojaka. Prirodni sastojci i eterična ulja često imaju umirujuće i hidratantno djelovanje na kožu. Ona mogu pomoći u održavanju ravnoteže vlažnosti kože, umanjivanju upala i poboljšanju njenog općeg stanja.

Namjena parfemskih ulja u kozmetičkim proizvodima je pružanje ugodnog mirisa i osvježenja. Mirisna nota koju parfemska ulja donose proizvodima može biti cvjetna, voćna, drvenasta ili citrusna. Ovi mirisi doprinose osjećaju dobrobiti i luksuza prilikom korištenja kozmetičkih proizvoda.

Upotreba

Upotreba parfemskih ulja u kozmetičkim proizvodima može biti raznolika. U proizvodima za tijelo, parfemska ulja se obično koriste kako bi se pružio dugotrajan miris proizvoda. U proizvodima za lice, kao što su hidratantne kreme ili serumi, parfemska ulja se koriste u manjim količinama kako bi pružila diskretan miris i dodatnu njegu koži.

Važno je napomenuti da, iako parfemska ulja mogu pružiti mnoge prednosti za kožu i uživanje u kozmetičkim proizvodima, treba biti pažljiv pri njihovoj upotrebi. Preporučuje se da se ne prelazi maksimalni RCM% (Reliable Cosmetic Manufacturers) kako bi se izbjegli potencijalni problemi sa stabilnošću proizvoda ili promjenom boje konačnog proizvoda.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

100ml, 10ml, 50ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Parfemsko ulje Nivea Cream”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu