+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Parafin za izradu svijeća iz kalupa

Parafin za izradu svijeća iz kalupa

‘- Parafin iz naše ponude možete pomiješati s mirisnim uljima i bojama koje također imamo u ponudi i dobit ćete lijepu mirisnu svijeću.

– Kalupi mogu biti od plastike, metala, kartona, gume…

13.90 KM297.80 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Parafin je jedan od najpopularnijih materijala za izradu svijeća, omogućavajući vam da stvorite prekrasne dekorativne svijeće u raznim bojama i oblicima. Sa svojim jednostavnim procesom vađenja iz kalupa i neutralnim mirisom, parafin je pravi izbor za sve vaše kreativne svijećarske projekte.

Jedna od glavnih prednosti parafina je njegova niska tačka topljenja, koja iznosi između 58 i 60 °C. Ovo omogućava lako i brzo topljenje parafina, čineći ga idealnim za izradu svijeća kod kuće. Možete koristiti parafin iz naše ponude i kombinirati ga s mirisnim uljima i bojama koje također nudimo, kako biste dobili prekrasnu mirisnu svijeću po vašem izboru.

Kalupi za svijeće mogu biti napravljeni od različitih materijala, uključujući plastiku, metal, karton, gumu i druge materijale. Parafin lako izlazi iz kalupa, omogućavajući vam da postignete željeni oblik svijeće bez ikakvih problema.

Kako biste osigurali da vaše svijeće lijepo izgaraju, važno je pravilno odabrati fitilj. U našoj ponudi možete pronaći različite vrste fitilja za svijeće, koji će vam pomoći da postignete željeni plamen i ravnomjerno sagorijevanje svijeće. Možete eksperimentirati s različitim oblicima i veličinama kako biste stvorili jedinstvene svijeće koje će se uklopiti u vaš prostor.

Važno je napomenuti da se ova vrsta parafin ne preporučuje za izradu mirisnih svijeća u posudama i staklenkama. Za mirisne svijeće, preporučuje se korištenje drugih materijala kao što su sojin vosak ili pčelinji vosak.

Kreativnost bez granica – Oblici i boje svijeća s parafinom

Izrada svijeća je kreativan proces koji vam omogućava da stvorite prekrasne dekorativne predmete za svoj dom ili za poklanjanje. Sa parafinom kao osnovnim materijalom, možete se zabaviti i istraživati različite tehnike izrade svijeća, stvarajući unikatne komade koji će osvijetliti vaš prostor i pružiti ugodnu atmosferu.

Nabavite parafin iz naše ponude, odaberite željene boje i kalupe, pronađite odgovarajući fitilj i započnite svoju kreativnu svijećarsku avanturu. Uživajte u ljepoti i toplini koju svijeće donose, te izrazite svoju individualnost kroz unikatne ručno izrađene svijeće.

Kompletnu ponudu repromaterijala i sirovina za izradu svijeća možete pogledati klikom na repromaterijal za svijeće

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1kg, 25kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Parafin za izradu svijeća iz kalupa”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije