+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Limenka za svijeće – ZLATNA

Limenka za svijeće – ZLATNA

Limenka za svijeće zlatna je idealna ta male svijećarske majstore i hobiste, svaka svijeća je posebno djelo umjetnosti. Da biste svojim kreacijama pružili dodatnu svjetlost i eleganciju, predstavljamo našu zlatnu limenku za svijeće – vaš savršen partner u stvaranju nevjerojatnih svjetlosnih doživljaja.

2.20 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Limenka za svijeće zlatna je idealna ta male svijećarske majstore i hobiste, svaka svijeća je posebno djelo umjetnosti. Da biste svojim kreacijama pružili dodatnu svjetlost i eleganciju, predstavljamo našu zlatnu limenku za svijeće – vaš savršen partner u stvaranju nevjerojatnih svjetlosnih doživljaja.

Karakteristike proizvoda:

Zapremina od 260 ml: S kapacitetom od 260 ml, ova limenka pruža dovoljno prostora za smještaj vaših unikatnih svijeća. Preporučena masa svijeće od 160 g omogućuje vam da iskažete svoju kreativnost u svakom komadu.

Ekskluzivna zlatna boja: Naša limenka za svijeće zlatna unosi dodatni šarm u vaše svijeće. Vaše kreacije će se isticati i privlačiti pažnju kupaca na tržištu.

Precizne dimenzije: Sa svojim promjerom od 73 mm i visinom od 64 mm sa poklopcem, ova limenka je dizajnirana za jednostavnu upotrebu i postavljanje vaših svijeća.

Idealna za kreativnost: Ova limenka nije samo praktična, već i izvrsno služi kao platno za vaše svijećarske umjetničke eksperimente. Dajte svojim svijećama osobni dodir i stvorite jedinstvene komade koje će vaši kupci obožavati.

Neka vaše svijeće zasjaju u našoj zlatnoj limenci, stvorenoj s ljubavlju prema umjetnosti svjetlosti. Ova limenka je savršena za male svijećarske majstore i hobiste koji cijene kvalitetu i estetiku u svojim kreacijama. Naručite je danas i dodajte dozu elegancije svojim svijećama koje će oduševiti vaše kupce. Pored zlatne limenke u ponudi imamo i srebrnu limenku za svijeće.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

260ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Limenka za svijeće – ZLATNA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije