+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Cetaceum CP (Sabowax CP)

Cetaceum CP (Sabowax CP)

Pogodan za preparate dekorativne kozmetike i stikove sa izuzetnim emolirajućim svojstvima. Bijela je, kristalna supstanca slična vosku. U kozmetici i proizvodima za ličnu njegu koristi se u širokom spektru proizvoda. Njegovi sastojci djeluju kao maziva na površini kože, što koži daje mekan i gladak izgled.

3.90 KM39.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Pogodan za preparate dekorativne kozmetike i stikove sa izuzetnim emolirajućim svojstvima. Bijela je, kristalna supstanca slična vosku. U kozmetici i proizvodima za ličnu njegu koristi se u širokom spektru proizvoda. Njegovi sastojci djeluju kao maziva na površini kože, što koži daje mekan i gladak izgled. Odličan je emolijens, a koristi se i za regulisanje konzistencije krema i losiona, kao koemulgator, kao faktor sjaja u emulzijama, premašćivač. Uobičajeno se koristi u koncentracijama od 2%-15% u masnoj fazi izrade. Nerastvorljiv je u vodi, a rastvara se u uljima.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1000g, 100g, 500g, 50g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Cetaceum CP (Sabowax CP)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije