+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Celer (Apium graveolens) eterično ulje Oshadhi 10ml

Celer (Apium graveolens) eterično ulje Oshadhi 10ml

U dermalnom smislu, ovo je ulje koje se vrlo uspješno koristi kod staračkih pjega. Rade se uljne mješavine ili kreme.

Oprez: Oralnu terapiju nemojte provoditi sami, već se obratite stručnom aromaterapeutu. Eterično ulje celera je fototoksično, pa ga nemojte nanositi na kožu najmanje 12 sati prije izlaganja UV zrakama. Ulje ili kremu za staračke pjege nemojte koristiti preko ljeta.

Kontraindikacije: Za oralno uzimanje, akutna upala bubrega.

Original price was: 24.90 KM.Current price is: 19.90 KM.

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Eterično ulje celer je vrijedan prirodni proizvod koji se primjenjuje oralno za terapiju čišćenja jetre i bubrega. Međutim, takvu terapiju treba prepustiti stručnom aromaterapeutu kako bi se osigurala pravilna upotreba i doziranje. Čišćenje jetre se preporučuje obaviti dva puta godišnje, u proljeće i na jesen, a ima posebnu korist kod alergija. Prema Tradicionalnoj kineskoj medicini, čišćenje jetre je temelj svake terapije bolesti.

U dermalnom smislu, eterično ulje celer se uspješno koristi u tretmanima staračkih pjega. Mogu se izrađivati uljne mješavine ili kreme koje se nanose na kožu kako bi se smanjile ili uklonile staračke pjege.

Važno je naglasiti da oralnu terapiju ne biste trebali provoditi sami, već se uvijek obratite stručnom aromaterapeutu koji će vam pružiti odgovarajuće smjernice. Treba imati na umu da je ulje celera fototoksično, što znači da se ne smije nanositi na kožu najmanje 12 sati prije izlaganja UV zrakama. Također, ulje ili krema za staračke pjege ne bi se trebali koristiti tijekom ljetnih mjeseci, kada je izloženost suncu veća.

Važno je obratiti pažnju na kontraindikacije. Oralno uzimanje ulja celera nije preporučljivo kod akutne upale bubrega.

Kada se koristi na odgovarajući način i pod nadzorom stručnjaka, ulje celera može biti korisno sredstvo za čišćenje jetre i bubrega, kao i za tretman staračkih pjega. Međutim, uvijek se treba pridržavati uputa i preporuka stručnjaka kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost upotrebe.

Važne napomene:
Prije upotrebe eteričnog ulja na koži važno je provesti test osjetljivosti kako biste se uvjerili da niste alergični na neku od njegovih sastavnica. Ovaj jednostavan test pomaže u identifikaciji mogućih nepoželjnih reakcija prije nego što nanesete eterično ulje na veće područje kože. Ako nemate nikakve reakcije na test osjetljivosti, možete sigurno koristiti odabrano eterično ulje na koži. Međutim, uvijek se preporučuje razrjeđivanje eteričnih ulja prije nanošenja na kožu kako bi se izbjegla iritacija ili preosjetljivost. Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja kao ni za djecu ispod 5 godina starosti.

Dodatne informacije

Veličina

10ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Celer (Apium graveolens) eterično ulje Oshadhi 10ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu