Zenicolor boje za sapune – Set 5 boja

18,50 KM

Zenicolor boje za sapune (set od 5 boja) za izradu glicerinskih sapuna pruža vam mogućnost da stvorite predivne sapune u raznim bojama. Ovaj set uključuje 5 osnovnih boja: zelenu, žutu, crvenu, plavu i ljubičastu. Kombiniranjem ovih boja možete postići širok spektar nijansi i boja za vaše sapune. Svaka boja dolazi u pastelnom stanju i pakirana je u tube, s neto težinom od 30 grama.

Description

Opis: Zenicolor boje za sapune (set od 5 boja) za izradu glicerinskih sapuna pruža vam mogućnost da stvorite predivne sapune u raznim bojama. Ovaj set uključuje 5 osnovnih boja: zelenu, žutu, crvenu, plavu i ljubičastu. Kombiniranjem ovih boja možete postići širok spektar nijansi i boja za vaše sapune. Svaka boja dolazi u pastelnom stanju i pakirana je u tube, s neto težinom od 30 grama.

Sve boje u Zenicolor setu su transparentne, što znači da će vaši sapuni zadržati prozirnost ako se koristi providna sapunska baza. S druge strane, ako se koristi bijela glicerinska sapunska baza, boje će dati pastelne tonove. Ove boje su posebno formulirane da ostanu intenzivne i postojane. Preporučena doziranje za njihovo korištenje je od 0,2% do 0,5% u ukupnoj smjesi sapuna.

Postojane boje za atraktivne sapune: Prednosti korištenja Zenicolor seta boja za glicerinske sapune

Jedna od prednosti ovog seta boja je da ne blijede tokom vremena. To ih čini idealnim za izradu višebojnih sapuna, sapuna u slojevima, suvenir sapuna, gift sapuna i drugih kreativnih kreacija od glicerinskih sapuna. Možete eksperimentirati s različitim kombinacijama boja i dizajna kako biste stvorili jedinstvene i atraktivne sapune.

Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se korištenje Zenicolor sapunskih baza, kako bijele tako i prozirne. Ove sapunske baze su visokokvalitetne i savršeno se kombiniraju s Zenicolor bojama, pružajući vam kvalitetne i profesionalne rezultate. Ovaj set boja pruža neograničene mogućnosti za kreativnost i personalizaciju vaših glicerinskih sapuna.

Uz Zenicolor boje za sapune, vaše iskustvo u izradi glicerinskih sapuna bit će kreativno i zabavno. Ova paleta boja omogućit će vam da ostvarite svoje ideje i stvorite unikatne sapune koji će oduševiti vašu obitelj, prijatelje ili klijente. Upotrijebite svoju maštu i istražite sve mogućnosti koje vam Zenicolor set pruža za izradu prekrasnih glicerinskih sapuna.

Više o korištenju boja pogledajte na službenoj web stranici Zenicolor i u videu u nastavku

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight 0,229 kg
Veličina

Set 5x30g