+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Zenicolor boje za sapune – Set 5 boja

Zenicolor boje za sapune – Set 5 boja

Zenicolor boje za sapune (set od 5 boja) za izradu glicerinskih sapuna pruža vam mogućnost da stvorite predivne sapune u raznim bojama. Ovaj set uključuje 5 osnovnih boja: zelenu, žutu, crvenu, plavu i ljubičastu. Kombiniranjem ovih boja možete postići širok spektar nijansi i boja za vaše sapune. Svaka boja dolazi u pastelnom stanju i pakirana je u tube, s neto težinom od 30 grama.

Original price was: 23.00 KM.Current price is: 18.50 KM.

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Zenicolor boje za sapune (set od 5 boja) za izradu glicerinskih sapuna pruža vam mogućnost da stvorite predivne sapune u raznim bojama. Ovaj set uključuje 5 osnovnih boja: zelenu, žutu, crvenu, plavu i ljubičastu. Kombiniranjem ovih boja možete postići širok spektar nijansi i boja za vaše sapune. Svaka boja dolazi u pastelnom stanju i pakirana je u tube, s neto težinom od 30 grama.

Sve boje u Zenicolor setu su transparentne, što znači da će vaši sapuni zadržati prozirnost ako se koristi providna sapunska baza. S druge strane, ako se koristi bijela glicerinska sapunska baza, boje će dati pastelne tonove. Ove boje su posebno formulirane da ostanu intenzivne i postojane. Preporučena doziranje za njihovo korištenje je od 0,2% do 0,5% u ukupnoj smjesi sapuna.

Postojane boje za atraktivne sapune: Prednosti korištenja Zenicolor seta boja za glicerinske sapune

Jedna od prednosti ovog seta boja je da ne blijede tokom vremena. To ih čini idealnim za izradu višebojnih sapuna, sapuna u slojevima, suvenir sapuna, gift sapuna i drugih kreativnih kreacija od glicerinskih sapuna. Možete eksperimentirati s različitim kombinacijama boja i dizajna kako biste stvorili jedinstvene i atraktivne sapune.

Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se korištenje Zenicolor sapunskih baza, kako bijele tako i prozirne. Ove sapunske baze su visokokvalitetne i savršeno se kombiniraju s Zenicolor bojama, pružajući vam kvalitetne i profesionalne rezultate. Ovaj set boja pruža neograničene mogućnosti za kreativnost i personalizaciju vaših glicerinskih sapuna.

Uz Zenicolor boje za sapune, vaše iskustvo u izradi glicerinskih sapuna bit će kreativno i zabavno. Ova paleta boja omogućit će vam da ostvarite svoje ideje i stvorite unikatne sapune koji će oduševiti vašu obitelj, prijatelje ili klijente. Upotrijebite svoju maštu i istražite sve mogućnosti koje vam Zenicolor set pruža za izradu prekrasnih glicerinskih sapuna.

Više o korištenju boja pogledajte na službenoj web stranici Zenicolor i u videu u nastavku

Dodatne informacije

Težina 0.229 kg
Veličina

Set 5x30g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Zenicolor boje za sapune – Set 5 boja”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije