+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Ulje Mrkve

Ulje Mrkve

Ulje mrkve posjeduje mnogobrojna ljekovita svojstva koja organizmu pružaju višestruke zdravstvene koristi. Čak i mala količina tih dragocjenih ulja imat će dugotrajne povoljne učinke na vaš izgled i zdravlje. Bogat je karotenoidima, spojevima koji potiču proizvodnju melanina (pigmenta kože) te osiguravaju ujednačenu boju kože nakon sunčanja. Također je bogat vitaminom A i E te ima umirujuće djelovanje na kožu.

6.90 KM39.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Ulje mrkve posjeduje mnogobrojna ljekovita svojstva koja organizmu pružaju višestruke zdravstvene koristi. Čak i mala količina tih dragocjenih ulja imat će dugotrajne povoljne učinke na vaš izgled i zdravlje. Koristite ih mudro i uživajte u njihovim neodoljivim moćima. Bogat je karotenoidima, spojevima koji potiču proizvodnju melanina (pigmenta kože) te osiguravaju ujednačenu boju kože nakon sunčanja. Također je bogat vitaminom A i E te ima umirujuće djelovanje na kožu.

Macerat mrkve pruža bogatu hidrataciju prije, tokom i nakon sunčanja. Važno je napomenuti kako bi korištenje samog macerata moglo ostaviti narančaste tragove na koži, stoga je preporučljivo pomiješati ga s nekim drugim biljnim uljem ili iskoristiti u receptu za izradu balzama od mrkve za sunčanje.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1000ml, 100ml, 500ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ulje Mrkve”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije