+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Soja vosak

Soja vosak

Soja vosak je visokokvalitetni vosak koji predstavlja prirodnu i ekološki čistu alternativu tradicionalnom korištenju parafina kod izrade svijeća. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, ovaj vosak omogućuje vam da stvorite prekrasne svijeće za unutarnje prostore.

13.90 KM380.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis:  Soja vosak je visokokvalitetni vosak koji predstavlja prirodnu i ekološki čistu alternativu tradicionalnom korištenju parafina kod izrade svijeća. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, ovaj vosak omogućuje vam da stvorite prekrasne svijeće za unutarnje prostore.

Inci naziv: hydrogenated soybean oil (non-GMO)

Potpuno prirodan: Soja vosak je napravljen od 100% prirodnog hidrogeniranog sojinog ulja (non-GMO). Ovaj sastojak je ekološki prihvatljiv i ne sadrži štetne tvari.

Ekološki čist: Odabir sojinog voska za izradu svijeća pridonosi očuvanju okoliša. Vosak je biorazgradiv i ne zagađuje zrak prilikom izgaranja.

Neutralnog mirisa: Sojin vosak ima neutralan miris, što omogućuje da se mirisi svijeća izrađenih s ovim voskom puno bolje istaknu. Možete koristiti različita mirisna ulja kako biste stvorili svoje omiljene mirisne kombinacije.

Lijepo se topi bez dima: Jedna od prednosti sojinog voska je njegova sposobnost ravnomjernog topljenja bez stvaranja dima. To osigurava čist i ugodan plamen svijeće.

Pogodan za izradu svijeća u raznim posudicama: Sojin vosak je idealan za izradu svijeća u raznim posudicama i čašama. Možete eksperimentirati s različitim oblicima i veličinama svijeća kako biste stvorili unikatne komade.

Mogućnost dodavanja boja i mirisa: Soja vosak je odličan za eksperimentiranje s bojama i mirisima. Dodavanje boja i mirisnih ulja vašim svijećama omogućit će vam da stvorite personalizirane i mirisne kreacije. U kategoriji parfemska i mirisna ulja možete pogledati široku paletu mirisa.

Jednostavna upotreba: Vosak se lako topli na temperaturi od 45-50 °C, što ga čini jednostavnim za korištenje pri izradi svijeća. Dovoljno je jedno nalijevanje voska kako biste stvorili svijeću, a temperatura topljenja omogućuje siguran i učinkovit proces.

Lijep kremasti sastav: Sojin vosak ima kremasti sastav koji pruža glatku teksturu svijeća. Ovaj vosak ne zahtijeva miješanje sa stearinom ili drugim aditivima, što olakšava proces izrade svijeća.

Fitilji za sojine svijeće: Važno je koristiti fitilje koji su posebno namijenjeni za sojine svijeće kako bi se postiglo optimalno izgaranje. U kategoriji repromaterijal za svijeće možete pronaći širok izbor fitilja koji će odgovarati vašim potrebama.

U našoj ponudi ističemo dvije različite vrste sojinog voska za izradu svijeća:

Sojin vosak za svijeće iz kalupa: Ovaj visokokvalitetni vosak predstavlja izvrsnu opciju za izradu svijeća u kalupima. Sa svojim prirodnim sastavom i karakteristikama, ovaj vosak omogućuje vam da stvorite prekrasne svijeće iz kalupa, bilo da se radi o jednostavnim oblicima ili detaljnim dizajnima.

Sojin vosak za svijeće u posudama: Druga opcija je sojin vosak idealan za izradu svijeća u raznim posudicama i čašama. Ovaj vosak omogućuje vam da eksperimentirate s različitim oblicima i veličinama svijeća, čime možete stvoriti unikatne komade koji će osvježiti vaš prostor.

Napomena: Uz naše sojine voskove za svijeće, ponosno ističemo da također nudimo potpun repromaterijal i sirovine za izradu svijeća. Bez obzira na to želite li stvoriti svijeće iz kalupa ili u posudama, kod nas ćete pronaći sve potrebne materijale i dodatke kako biste svoje svijeće obogatili bojama, mirisima i originalnim dizajnom. Naša široka paleta proizvoda uključuje fitilje, boje, mirisna ulja, kalupe, posude i mnoge druge materijale koji će vam omogućiti da svoje svijeće pretvorite u jedinstvene i kreativne umjetničke kreacije. Uz našu podršku i kvalitetan repromaterijal, vaša izrada svijeća će biti zabavna i uspješna. Cjelokupnu ponudu pogledajte klikom na repromaterijal za svijeće.

Dodatne informacije

Težina N/A
Vrsta

Soja vosak za svijeće iz posuda, Soja vosak za svijeće iz kalupa

Veličina

1kg, 20kg, 500g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Soja vosak”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu