Profesionalni rezač sapuna

205,90 KM

Karakteristike:

– Inoksna zatezajuća žica

– Brzo i jednostavno podešavanje različitih dimenzija sapuna( od 1cm – 5cm)

– Sistem za jednostavno zatezanje žice

SKU: N/A Category:

Description

Opis: Profesionalni rezač sapuna igraju ključnu ulogu u proizvodnji savršenih sapuna raznih dimenzija. Jedan od najznačajnijih alata u ovom procesu je rezač sapuna izrađen od visokokvalitetnog drveta bukve. Ovaj tradicionalni alat proizveden je u Bosni i Hercegovini, gdje vještina izrade ovog rezača prenosi generacijama. U nastavku ćemo istražiti karakteristike ovog izvanrednog alata te kako njegova upotreba omogućuje brzo i precizno rezanje sapuna.

Inoksna zatezajuća žica – Osigurava preciznost rezanja

Ključna karakteristika profesionalnog rezača sapuna je inoksna zatezajuća žica. Ova čvrsta i izdržljiva žica omogućuje glatko rezanje sapuna bez muke, bez obzira na njegovu tvrdoću ili oblik. Inoks, kao materijal otporan na koroziju, osigurava dugovječnost žice, čime se osigurava kontinuirano precizno rezanje. Kvaliteta ove žice ključna je za proizvodnju savršenih sapuna u različitim dimenzijama.

Brzo i jednostavno podešavanje različitih dimenzija sapuna

Profesionalni rezač sapuna od drveta bukve omogućuje brzo i jednostavno podešavanje različitih dimenzija sapuna. Fleksibilnost u odabiru debljine rezanja ključna je za prilagodbu različitim potrebama proizvodnje sapuna. Zahvaljujući preciznoj izradi i podešavanju, proizvođači mogu lako rezati sapune različitih veličina od samo 1 cm do impresivnih 5 cm. Ova prilagodljivost čini ovaj rezač idealnim alatom za male obrtnike i veće proizvođače sapuna.

Sistem za jednostavno zatezanje žice

Još jedna prednost ovog rezača sapuna je sistem za jednostavno zatezanje žice. Bez obzira na učestalost upotrebe ili potrebu za zamjenom žice, ovaj sistem omogućuje korisnicima brzo i jednostavno zatezanje, osiguravajući konzistentno i precizno rezanje sapuna. Jednostavna rukovanja ovog alata smanjuje vrijeme potrebno za pripremu, čime se povećava učinkovitost proizvodnje sapuna.

Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina

Ovaj izuzetni rezač sapuna, koji se koristi širom svijeta, ponosno dolazi iz Bosne i Hercegovine. Majstori obrtnici u ovoj zemlji pažljivo prenose svoje vještine na sljedeće generacije, čuvajući tradiciju izrade visokokvalitetnih rezača sapuna od drveta bukve. Njihovo stručno znanje i ljubav prema ovom zanatu utkani su u svaki komad ovog prekrasnog alata, koji svojom izdržljivošću i preciznošću osvaja srca proizvođača sapuna diljem svijeta.

Profesionalni rezač sapuna od visokokvalitetnog drveta bukve iz Bosne i Hercegovine predstavlja vrhunski alat u proizvodnji sapuna različitih dimenzija. S inoksnom zatezajućom žicom, brzim i jednostavnim podešavanjem dimenzija sapuna te sustavom za zatezanje žice, ovaj rezač osigurava preciznost i učinkovitost u proizvodnji sapuna. Osim toga, ponosno nosi oznaku zemlje porijekla, Bosne i Hercegovine, koja njeguje tradiciju izrade ovih prekrasnih alata. Ako ste proizvođač sapuna ili ljubitelj ručno izrađenih sapuna, ovaj rezač definitivno je vrijedan ulaganja, pružajući vam visoku kvalitetu i vjernost tradiciji.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Boja

Smeđa