Parfemsko ulje Karamela

4,10 KM24,90 KM

Parfemska ulja su neizostavni sastojci u kozmetičkim proizvodima, pružajući im mirisnu notu i doprinoseći osjećaju dobrobiti. Njihovo djelovanje može ići dalje od mirisa, pružajući dodatne prednosti za kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima i eteričnim uljima. Bez obzira da li se koriste u proizvodima za tijelo ili lice, parfemska ulja dodaju luksuz i osvježenje, pružajući ugodno iskustvo korisnicima. Važno je slijediti uputstva i preporuke proizvođača kako biste maksimalno iskoristili benefite parfemskih ulja, uzimajući u obzir i moguće individualne reakcije na mirise.

Description

Parfemsko ulje Karamela

Parfemsko ulje Karamela – parfemska ulja su ključni sastojci u kozmetičkim proizvodima, pružajući proizvodima mirisnu notu. Ona se koriste u proizvodima za tijelo, kao i u proizvodima za lice. Uz raznolik izbor mirisnih nota, parfemska ulja također mogu pružiti dodatne prednosti za kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima i eteričnim uljima koja često sadrže.

Djelovanje parfemskih ulja može biti raznovrsno i zavisi od njihovih sastojaka. Prirodni sastojci i eterična ulja često imaju umirujuće i hidratantno djelovanje na kožu. Ona mogu pomoći u održavanju ravnoteže vlažnosti kože, umanjivanju upala i poboljšanju njenog općeg stanja.

Namjena parfemskih ulja u kozmetičkim proizvodima je pružanje ugodnog mirisa i osvježenja. Mirisna nota koju parfemska ulja donose proizvodima može biti cvjetna, voćna, drvenasta ili citrusna. Ovi mirisi doprinose osjećaju dobrobiti i luksuza prilikom korištenja kozmetičkih proizvoda.

Upotreba

Upotreba parfemskih ulja u kozmetičkim proizvodima može biti raznolika. U proizvodima za tijelo, parfemska ulja se obično koriste kako bi se pružio dugotrajan miris proizvoda. U proizvodima za lice, kao što su hidratantne kreme ili serumi, parfemska ulja se koriste u manjim količinama kako bi pružila diskretan miris i dodatnu njegu koži.

Važno je napomenuti da, iako parfemska ulja mogu pružiti mnoge prednosti za kožu i uživanje u kozmetičkim proizvodima, treba biti pažljiv pri njihovoj upotrebi. Preporučuje se da se ne prelazi maksimalni RCM% (Reliable Cosmetic Manufacturers) kako bi se izbjegli potencijalni problemi sa stabilnošću proizvoda ili promjenom boje konačnog proizvoda.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

10ml, 50ml, 100ml