+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Doy pack papirne vrećice Zip Lock 10×15+3cm

Doy pack papirne vrećice Zip Lock 10×15+3cm

Doy-Pack kesice idealne su za pakovanje najrazličitijih prehrambenih  proizvoda poput začinskog i aromatičnog bilja, kafe, orašastih plodova, sušenog voća,, ali i kozmetičkih proizvoda, proizvoda kućne hemije i raznih drugih sitnica.

0.25 KM15.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Doy-Pack ambalaža papirne zip lock vrećice, poznata i kao Doy-Pack kese, predstavlja jedno od najinovativnijih i najpraktičnijih ambalažnih rješenja koje je sve više postalo popularan izbor u različitim industrijama. Ova moderna i univerzalna ambalaža nudi mnoge prednosti, a naročito je pogodna za pakovanje raznih prehrambenih proizvoda, kozmetike, proizvoda za kućanstvo i drugih sitnica.

Univerzalnost i široka primjena:

Doy-Pack kese su izuzetno prilagodljive i mogu se koristiti za različite proizvode. U prehrambenoj industriji, ove vrećice su idealne za pakovanje začinskog i aromatičnog bilja, kafe, orašastih plodova, sušenog voća i mnogih drugih proizvoda. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da zadrže svježinu i aromu sadržaja, Doy-Pack ambalaža očuva kvalitet i produžava rok trajanja ovih prehrambenih proizvoda.

Pogodne za kozmetičke proizvode i proizvode kućanstva:

Doy-Pack papirne zip lock vrećice također su odličan izbor za pakovanje kozmetičkih proizvoda poput šampona, losiona, krema i maski. Njihova sposobnost da spriječe prodor zraka i vlage čini ove proizvode dugotrajnijim i sigurnijim za upotrebu.

Osim toga, proizvodi kućanstva kao što su tečnosti za čišćenje, deterdženti i sredstva za pranje također se mogu bezbedno upakovati u Doy-Pack kese, što pruža dodatnu zaštitu od prosipanja i curenja.

Doy-Pack ambalaža: Siguran, moderan i univerzalan izbor za pakovanje

Brendiranje i promocija:

Jedna od glavnih prednosti Doy-Pack ambalaže je njen specifičan dizajn. Vrećice su dizajnirane da stoje uspravno i imaju ovalno dno, što omogućava stabilnost i estetski izgled na policama. Zahvaljujući ovom jedinstvenom dizajnu i mogućnosti štampanja logotipa i drugih grafičkih elemenata, Doy-Pack kese su idealne za brendiranje proizvoda. Brendiranje na ambalaži pomaže u stvaranju prepoznatljivosti, povećava vrijednost proizvoda i privlači pažnju potrošača.

Različite dimenzije za različite potrebe:

U online prodavnici možete pronaći Doy-Pack kese u različitim dimenzijama, što omogućava prilagodljivost za pakovanje raznih količina proizvoda. Bez obzira na veličinu, ove kese i dalje održavaju svoje karakteristike, čuvajući sadržaj sigurnim i svježim.

U ponudi imamo sljedeće dimenzije:

Doy-Pack ambalaža predstavlja inovativno i fleksibilno rješenje za pakovanje proizvoda u različitim industrijama. Njena univerzalnost, mogućnost brendiranja i praktičnost čine je popularnim izborom za pakovanje prehrambenih proizvoda, kozmetike, proizvoda za kućanstvo i drugih sitnica. Zahvaljujući Doy-Pack kesama, Vaši proizvodi će privući pažnju potrošača na policama i ostati zaštićeni, svježi i dugotrajni.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1 komad, 100 komada, 20 komada, 50 komada

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Doy pack papirne vrećice Zip Lock 10×15+3cm”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu