+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Deo stik 30ml

Deo stik 30ml

Naša plastična ambalaža za deo stik, s kapacitetom od 30 ml, idealna je za izradu personalizovanih krutih dezodoransa. Savršena za kozmetičare i DIY entuzijaste, ova ambalaža je praktična, jednostavna za upotrebu i ne zahtijeva dodatne alate ili kalupe.

1.50 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Naša plastična ambalaža za deo stik, s kapacitetom od 30 ml, idealna je za izradu personalizovanih krutih dezodoransa. Savršena za kozmetičare i DIY entuzijaste, ova ambalaža je praktična, jednostavna za upotrebu i ne zahtijeva dodatne alate ili kalupe.

Kapacitet i Dizajn: Deo stik od 30 ml savršeno je riješenje za manje količine krutih dezodoransa. Njegov elipsasti oblik pruža moderan izgled i omogućava lako nanošenje.

Jednostavnost Korištenja: Ova ambalaža je osmišljena tako da maksimalno olakša proces punjenja. Bez potrebe za dodatnim alatima, punjenje je brzo i efikasno.

Materijal i Sigurnost: Izrađen od kvalitetne plastike, deo stick osigurava dugotrajnost i izdržljivost. Važno je napomenuti da se ambalaža ne smije koristiti za sadržaje zagrijane iznad 50 °C, kako bi se osigurala sigurnost i kvalitet proizvoda.

Primjena: Idealna za sve vrste krutih dezodoransa, bilo da se radi o proizvodima na bazi prirodnih sastojaka ili onima sa dodatkom eteričnih ulja.

Plastični elipsasti deo stik od 30 ml je odličan izbor za pakovanje krutih dezodoransa. Obećava praktičnost, kvalitet, i stil, čineći ga idealnim izborom za one koji traže efikasna i privlačna riješenja za pakovanje svojih kozmetičkih kreacija.

Dodatne informacije

Veličina

30ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Deo stik 30ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije