+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

CO2 ekstrakt Nevena 10g

CO2 ekstrakt Nevena 10g

Opis: CO2 ekstrakt Nevena je tamno crvene do smeđe boje, voskaste konzistencije, tekuće pri 40°C. Bogato triterpenskim alkoholima i esterima, posebice faradiol esterom snažnog protuuplanog djelovannja. 100% prirodan ekstrakt..

23.90 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: CO2 ekstrakt Nevena je tamno crvene do smeđe boje, voskaste konzistencije, tekuće pri 40°C. Bogato triterpenskim alkoholima i esterima, posebice faradiol esterom snažnog protuuplanog djelovannja. 100% prirodan ekstrakt.

Inci naziv: Calendula Officinalis Flower Extract

Upotreba:

CO2 ekstrakt nevena ima široku primjenu u kozmetičkoj industriji za njegu osjetljive i nadražene kože, kao i za njegu kose. Ovaj ekstrakt ima izuzetno blagotvorno djelovanje na oštećenja kože, potičući regeneraciju stanica i proces zarastanja rana i ožiljaka. Osim toga, karakterizira ga snažno protuupalno djelovanje, zbog čega je idealan za njegu upaljene kože koja svrbi, opekotina, oštećene kože od sunca, ekcema, dermatitisa, bolne i napukle bradavice tijekom dojenja te pelenski osip.

CO2 ekstrakt nevena također se pokazao korisnim u tretiranju popucalih kapilara, upaljenih vena, hemeroida, reumatskih bolova te upala živaca i mišića. Njegove blagotvorne tvari djeluju umirujuće na kožu, smanjujući crvenilo, iritaciju i oticanje. Ovaj prirodni ekstrakt pruža olakšanje i ublažava simptome povezane s raznim kožnim i mišićno-koštanim problemima.

Kada koristite CO2 ekstrakt nevena, možete biti sigurni da njegujete svoju kožu na prirodan i učinkovit način. Uz njegovu redovitu primjenu, možete očekivati poboljšanje stanja kože, smanjenje neugodnih simptoma te obnovu i regeneraciju kože. Dodajte CO2 ekstrakt nevena u svoju rutinu njege kože i uživajte u njegovim mnogobrojnim blagodatima za zdravu i njegovanu kožu.

Doziranje, način pripreme i skladištenje:

Preporučuje se priprema radne otopine za lakše doziranje i korištenje. Za tu svrhu, možete otopiti 5 g ekstrakta u 45 g ulja jojobe uz lagano zagrijavanje. Ova radna otopina može se koristiti u koncentraciji od 1-3% u vašim formulacijama. Kako biste očuvali kvalitet otopine, preporučuje se da je čuvate u tamnim bočicama kako biste spriječili izbjeljivanje karotenoida. Na taj način osiguravate stabilnost i dugotrajnost vaših formulacija. Uz pravilnu pripremu i čuvanje radne otopine, možete lako uključiti ekstrakt u svoje kozmetičke proizvode i iskoristiti njegove blagodati za kožu.

Dodatne informacije

Težina 0.022 kg

Možda vam je potrebno još...

Glavni menu

Kategorije