+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Pranarôm International je naučno-istraživački laboratorij specijaliziran za naučnu aromaterapiju tokom posljednjih 20 godina. Iza kompanije stoji farmaceut Dominique Badoux od 1991., čija je strast prema eteričnim uljima i aromaterapiji iznjedrila uspješnu filozofiju naučne aromaterapije, prirodne i holističke terapije u skladu sa svim zakonitostima farmaceutske struke.

Više o Pranarôm brendu;

Još od 1975. godine dr. Pierre Franchomme, utemeljitelj Pranaroma, ukazuje na važnost kemotipizacije eteričnih ulja i najvišu farmaceutsku kakvoću, kako bi se postigla maksimalna sigurnost i djelotvornost u medicinskoj namjeni i pomoći pri liječenju. Pranarom i danas, pod vodstvom dr. Dominiquea Baudouxa, farmaceuta i fitoaromaterapeuta, nastavlja razvoj kliničke aromaterapije na strogim naučnim temeljima i ekspertizom zdravstvenih stručnjaka, što je oduvijek bila prepoznatljivost Pranaroma.

Kontrola kvalitete

PRANAROM itekako vodi računa o kranjem proizvodu, stoga se proizvodnja PRANAROM eteričnih ulja odvija u više faza i pod strogom kontrolom kvalitete proizvodnje i sve to ih svrstaje u skupinu vodećih i najkvalitetnijih svjetskih brendova eteričnih ulja.

Svaka faza u proizvodnom procesu je važna.

Odabir biljne sorte, način uzgoja i berbe te postupak destilacije svi su kriteriji koji će utjecati na kvalitetu konačnog proizvoda.

Prije punjenja eteričnih ulja u boce, provode se sistemsko ispitivanja svake serije kako bi se osiguralo da su gotova eterična ulja 100% čista, 100% prirodna i 100% cjelovita.

Laboratorij Pranarôm garantuje:

– Izbor certificiranih organskih biljaka

– Dugoročno partnerstvo s poljoprivrednicima i destilerijama

– Kratki lanci opskrbe za poboljšanu sljedivost

– Sistemsko ispitivanja svake serije od strane nezavisnih agencija

Za pregled našeg cjelokupnog asortimana eteričnih ulja brenda PRANAROM možete pogledati na PRANAROM eterična ulja

Napomena: Eterična ulja koja trenutno nemamo u ponudi, po zahtjevu kupca možemo poručiti.

Distributer PRANAROM eteričnih ulja za Bosnu i Hercegovinu (BiH)Volimo Prirodno d.o.o

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Kategorije

Glavni menu