+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Kakao maslac rafinirani – Cocoa butter

Kakao maslac rafinirani – Cocoa butter

Rafinirani kakao buter je visokokvalitetna prirodna sirovina dobijena iz zrna kakaoa. Ovaj proizvod je pažljivo pročišćen, čime je uklonjen miris i boja, dok su sačuvana njegova blagotvorna svojstva. Karakteriše ga glatka, kremasta tekstura i neutralan miris, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim kozmetičkim formulacijama. Kakao buter je bogat esencijalnim masnim kiselinama i antioksidantima, što doprinosi hidrataciji i zaštiti kože.

9.50 KM70.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Kratki opis i karakteristike:

kakao maslac rafinirani je visokokvalitetna prirodna sirovina dobijena iz zrna kakaoa. Ovaj proizvod je pažljivo pročišćen, čime je uklonjen miris i boja, dok su sačuvana njegova blagotvorna svojstva. Karakteriše ga glatka, kremasta tekstura i neutralan miris, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim kozmetičkim formulacijama. Kakao buter je bogat esencijalnim masnim kiselinama i antioksidantima, što doprinosi hidrataciji i zaštiti kože.

Djelovanje:

Kakao buter djeluje kao prirodni emolijent koji dubinski hrani i hidratizuje kožu, ostavljajući je mekom i glatkom. Zahvaljujući prisutnosti antioksidanata, poput vitamina E, pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i smanjenju znakova starenja. Njegova regenerativna svojstva podržavaju oporavak suve, oštećene ili iritirane kože, čineći je otpornijom i zdravijom.

Upotreba u kozmetici:

Rafinirani kakao buter se široko koristi u formulaciji raznih kozmetičkih proizvoda, uključujući kreme, losione, balzame za usne, sapune i maske za lice. Zbog svoje kremaste teksture i lakoće apsorpcije, savršen je za kreiranje hidratantnih proizvoda koji ne ostavljaju mastan trag. Takođe se koristi kao baza za masažna ulja i proizvode za njegu kose, pružajući dubinsku ishranu i zaštitu od isušivanja.

Dodatne informacije

Veličina

100g, 1kg, 500g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kakao maslac rafinirani – Cocoa butter”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Kategorije

Glavni menu