+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Ljetni box – Set ulja za sunčanje i njegu poslije sunčanja

Ljetni box – Set ulja za sunčanje i njegu poslije sunčanja

Box sadrži:

  • Ulje(macerat) Mrkve
  • Ulje oraha
  • Ulje čileanske maline
  • Ulje pšeničnih klica
  • Shea butter hladno tiješteni

Original price was: 56.00 KM.Current price is: 42.00 KM.

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Savršeni saveznici za ubrzano tamnjenje i njegu poslije sunčanja

Ljeto je pred vratima, a s njim i idealno vrijeme da vaša koža zasija u punom sjaju! Predstavljamo vam naš “Ljetni Box”, savršeni saveznik za brzo tamnjenje i obnovu kože poslije izlaganja suncu. U ovom setu nudimo vam vrhunska ulja za sunčanje, poput: mrkve, čileanske maline, oraha i pšeničnih klica te hladno tiješteni shea butter, koje možete kombinovati kako biste kreirali personalizovane proizvode za njegu.

Sva ulja i shea butter mogu se koristiti samostalno, uživajući u njihovim individualnim blagodatima, ali i kombinovati za kreiranje jedinstvenih DIY formulacija koje će dodatno obogatiti vašu kožu.

Ulje mrkve 100ml x 2

Ulje mrkve je poznato po svojoj sposobnosti da ubrza tamnjenje kože, istovremeno pružajući potrebnu hidrataciju. Naše ulje mrkve dolazi u praktičnom pakovanju od 100ml x 2, kako biste imali dovoljno proizvoda za cijelo ljeto. Bogato je beta-karotenom i prirodnim antioksidansima koji pomažu u očuvanju zdravlja kože i daju predivan zlatni ton.

Ulje čileanske maline 50ml

Za dodatnu njegu i intenzivnu hidrataciju kože nakon sunčanja, tu je naše ulje čileanske maline. Sa svojim visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina, ovaj dragocjeni sastojak pomaže obnavljanje kože i čini je mekom, glatkom i sjajnom. Nježna aroma čileanske maline osvaja osjetila i dodaje poseban užitak vašoj rutini njegovanja kože.

Ulje oraha 100ml                                                                                                                                                                                                                                               

Ulje oraha je izuzetan izbor za proizvode za sunčanje zbog svog bogatog sadržaja esencijalnih masnih kiselina i antioksidansa. Ovo ulje ima prirodna svojstva zaštite od sunca, što pomaže u održavanju zdrave kože i smanjenju oštećenja izazvanih UV zracima. Takođe, ulje oraha je poznato po svojoj sposobnosti da poboljša elastičnost kože, čineći je mekšom i glatkom na dodir. Zahvaljujući visokom udjelu vitamina E, ulje oraha pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i promoviše regeneraciju kože. Savršeno je za sve tipove kože, a posebno je korisno za suvu i zrelu kožu koja zahtijeva dodatnu hidrataciju i zaštitu.

Ulje pšeničnih klica 100ml

Ulje pšenične klice su izuzetno bogato vitaminom E, poznatim antioksidansom koji igra ključnu ulogu u zaštiti i obnavljanju kože. Sadrži i visok nivo esencijalnih masnih kiselina koje pomažu u održavanju elastičnosti i hidratacije kože. Ovo ulje je posebno cenjeno zbog svojih regenerativnih svojstava, što ga čini odličnim izborom za zrelu i oštećenu kožu. Zahvaljujući svojoj gustoj teksturi, idealno je za primenu u noćnim kremama i tretmanima za intenzivnu negu. Ulje pšeničnih klica takođe može pomoći u smanjenju pojava bora i finih linija, čineći kožu vidno glađom i zdravijom.

Shea butter hladno tiješteni 100g

Nakon što je koža izložena suncu, važno je pružiti joj intenzivnu njegu i hidrataciju. Naš hladno tiješteni shea butter je savršen za tu svrhu. Ovaj prirodni sastojak iznimno je bogat vitaminima i masnim kiselinama koje hrane kožu i pružaju joj potrebnu vlagu. Shea butter umiruje i obnavlja kožu, pomažući joj da zadrži svoju prirodnu elastičnost i sjaj.

Uživajte u ljepoti ručno kreirane njege: Naše jednostavne DIY formulacije za ulja za sunčanje i buter za njegu poslije sunčanja

Za one koji vole personalizovanu njegu i uživaju u kreiranju sopstvenih proizvoda, pripremili smo nekoliko inspirativnih DIY formulacija. Koristeći visokokvalitetne sastojke iz našeg “Ljetnog Boxa”, možete lako kombinovati ulja i shea butter kako biste dobili proizvode prilagođene vašim potrebama za sunčanje i njegu kože poslije sunčanja. Svaka od ovih formulacija dizajnirana je da maksimalno iskoristi sinergiju između prirodnih sastojaka, osiguravajući da vaša koža dobije najbolje što priroda može ponuditi.

DIY formulacije za sunčanje:

  • Maslac za brzo tamnjenje: Pomiješajte 20ml ulja mrkve sa 20ml ulja oraha i 50g otopljenog shea buttera. Ova kombinacija ne samo da potiče tamnjenje, već i štiti kožu od UV zraka zahvaljujući antioksidativnim svojstvima ulja oraha.
  • Ulje za intenzivno tamnjenje: Kombinujte 30ml ulja čileanske maline sa 20ml ulja pšeničnih klica, 20ml ulja mrkve i 20 ml ulja oraha. Ova bogata mješavina ulja za sunčanje obiluje esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima koji intenzivno hrane kožu. Zajedno, ova ulja ne samo da čine ten ravnomjernijim, već i jačaju prirodnu zaštitu kože, omogućujući vam da postignete zdrav i dugotrajan preplanuli izgled

DIY formulacija za njegu poslije sunčanja:

  • Regenerativni losion za tijelo: Pomiješajte 40g otopljenog shea buttera sa 20ml ulja pšeničnih klica i 10ml ulja čileanske maline. Shea butter pruža intenzivnu hidrataciju i umiruje kožu, dok ulje pšeničnih klica i čileanske maline pomažu u obnavljanju kožne barijere i smanjenju crvenila uzrokovanog sunčanjem.

Ova jedinstvena kombinacija  shea butera i ulja za sunčanje u našem “Ljetnom Boxu” pruža sve što vam je potrebno za postizanje zdravog i preplanulog tena, kao i za očuvanje zdravlja kože tokom cijelog ljeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ljetni box – Set ulja za sunčanje i njegu poslije sunčanja”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Glavni menu

Kategorije