Staklena boca 50ml

0,40 KM285,10 KM

Staklene boce su neprikosnoveni izbor u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji zbog svoje neosporne higijenske prednosti. U ove boce često se pakuju eterična ulja, različite esencije, serumi, ekstrakti i drugi kozmetički proizvodi. Njihova tamna boja sprječava prodor svjetlosti, što pomaže očuvanju kvalitete osjetljivih sastojaka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, idealne su za pakiranje uzoraka i putnih proizvoda

SKU: N/A Categories: , ,

Description

Opis: Staklena boca 50ml predstavlja jedan od najkorisnijih i najpopularnijih ambalažnih proizvoda u farmaceutskoj, kozmetičkoj, agro i prehrambenoj industriji. Njena kompaktna veličina, izdržljivost i mogućnost ponovne upotrebe čine je idealnom za različite namijene. Za ovu bocu u ponudi imamo različite vrste čepova i dodataka koji omogućavaju raznovrsnu namjenu ove ambalaže.

Farmaceutska i kozmetička industrija:

Staklene boce su neprikosnoveni izbor u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji zbog svoje neosporne higijenske prednosti. U ove boce često se pakuju eterična ulja, različite esencije, serumi, ekstrakti i drugi kozmetički proizvodi. Njihova tamna boja sprječava prodor svjetlosti, što pomaže očuvanju kvalitete osjetljivih sastojaka. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, idealne su za pakiranje uzoraka i putnih proizvoda.

Agro i prehrambena industrija:

U agroindustriji, ove boce se koriste za pakiranje koncentriranih ekstrakata, pesticida, gnojiva i drugih agrokemikalija. U prehrambenoj industriji, staklene boce od 20 ml koriste se za aromatične ekstrakte, boje za hranu i druge aditive.

Različiti čepovi za prilagodljivu funkcionalnost:

Ova staklena boca dolazi s posebnom značajkom – čepom koji se kupuje odvojeno, omogućavajući prilagodljivu funkcionalnost ovisno o vrsti tekućine koja će se čuvati.

Čep s kapaljkom: Ovaj čep je idealan za skladištenje rijetkih i tečnih tekućina poput eteričnih ulja i raznih kapi. Kapaljka olakšava doziranje i smanjuje rizik od prolijevanja ili rasipanja tekućine. U ponudi imamo crni i bijeli čep sa kapljkom

Čep s pourerom: Guste tekućine, kao što su sirupi, balzami i masna ulja, najbolje je čuvati s ovim čepom koji omogućava precizno doziranje i kontrolu protoka. U ponudi imamo crni i bijeli čep sa pourerom

Pipeta u crnoj boji za preciznost:

Kako bi se dodatno poboljšala preciznost doziranja, dostupna je i crna pipeta koja odgovara ovoj boci. Pipeta osigurava točnost i lakoću upotrebe, posebno kod primjene malih količina tekućine.

Staklena boca 50ml predstavlja univerzalni izbor u farmaceutskoj, kozmetičkoj, agro i prehrambenoj industriji. Njena višenamjenska upotreba i mogućnost prilagodljivih čepova omogućavaju lako pakiranje i doziranje različitih tečnosti. Bez obzira na industriju, ova boca pruža neosporne prednosti sigurnosti, čistoće i trajnosti. Bilo da se koristi za eterična ulja, kozmetičke proizvode ili agrohemikalije, staklena boca od 20 ml ostaje neprikosnoveni saveznik za skladištenje i distribuciju raznih tečnosti.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

1 komad, 264 komada, 792 komada, 88 komada

You may also like…