+387 61 710 970

Moj račun

+387 61 710 970

Proizvod

Akcija!

Soja vosak za svijeće iz kalupa

Soja vosak za svijeće iz kalupa

Sojin vosak granule za kalupe – Izrada svijeća nikada nije bila jednostavnija!

Sojin vosak granule za kalupe. Ovaj visokokvalitetni vosak je savršen izbor za izradu stupnih svijeća iz raznih kalupa, te će vas oduševiti svojim svojstvima i jednostavnom upotrebom.

12.50 KM361.00 KM

Plaćanje pouzećem

Sigurni proizvodi

Brza dostava

Opis

Opis: Soja vosak granule za kalupe. Ovaj visokokvalitetni vosak je savršen izbor za izradu stupnih svijeća iz raznih kalupa, te će vas oduševiti svojim svojstvima i jednostavnom upotrebom.

Što je sojin vosak granule za kalupe?

Naš sojin vosak granule za kalupe je posebno formulirana mješavina prirodnih voskova, s naglaskom na soju kao glavni sastojak. Ovaj vosak je potpuno neutralnog mirisa. Njegova prirodna svojstva omogućuju vam jednostavnu izradu svijeća u raznim kalupima, uz dodatak mirisnih ulja za stvaranje prekrasnih mirisnih svijeća.

Prednosti upotrebe sojinog voska granula:

Jednostavna upotreba: Granule ili pastile su zgodne za topljenje u manjim topionicima i idealne za izradu svijeća u hobi verziji. Tali se lijepo i ne dimi, što olakšava proces izrade svijeća.

Sojin vosak granule za kalupe – Izrada svijeća nikada nije bila jednostavnija!

Raznolikost kalupa: Naš soja vosak granule za kalupe je pogodan za izradu svijeća u raznim kalupima, bez obzira na materijal kalupa. Bez obzira jeste li ljubitelj dekorativnih svijeća u raznim bojama ili klasičnih bijelih svijeća, ovaj vosak će ispuniti vaše želje.

Mirisne svijeće: Dodavanjem mirisnih ulja, sojin vosak granule pretvorit će vaše svijeće u predivno mirisne kreacije. U našoj kategoriji parfemskih i mirisnih ulja možete pronaći širok izbor mirisa koji će upotpuniti vaše svijeće i unijeti ugodnu atmosferu u vaš dom.

Visoka kvaliteta: Naš soja vosak u granulama za kalupe je biorazgradiv i nije testiran na životinjama. Možete biti sigurni da koristite visokokvalitetan proizvod koji je ekološki prihvatljiv.

Tehničke specifikacije: Preporučena temperatura izlijevanja u kalupe je od 55-65 °C, dok je tačka stvrdnjavanja 48 °C.  Soja vosak ima talište od 60 °C, a maksimalna temperatura topljenja je 85-90 °C. Preporučena temperatura za dodavanje mirisnog ulja nije niža od +70 °C.

Fitilji za Sojine svijeće: Za pravilno izgaranje svijeće od sojinog voska, ključno je koristiti odgovarajući fitilj. U našoj ponudi možete pronaći širok izbor fitilja koji su specijalno namijenjeni za upotrebu sa sojinim voskom. Fitilji igraju važnu ulogu u ravnomjernom izgaranju svijeće, sprječavajući stvaranje dima ili krivulje plamena. Naša kategorija repromaterijala za svijeće sadrži različite vrste fitilja koji su prilagođeni za upotrebu s sojinim voskom. Bez obzira na veličinu svijeće koju želite izraditi, možete pronaći odgovarajući fitilj koji će osigurati optimalno izgaranje.

Napomena: Pored sojin voska za izradu svijeća iz kalupa u ponudi imamo i Sojin vosak za svijeće u posudama. Više o sojinom vosku za svijeće u posudama pogledajte na Soja vosak za svijeće u posudama.

 

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

1kg, 20kg, 500g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Soja vosak za svijeće iz kalupa”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda vam je potrebno još...

Povezani proizvodi..

No posts found!

Glavni menu

Kategorije