Soja vosak za za svijeće iz kalupa

13,90 KM380,00 KM

Sojin vosak granule za kalupe – Izrada svijeća nikada nije bila jednostavnija!

Sojin vosak granule za kalupe. Ovaj visokokvalitetni vosak je savršen izbor za izradu stupnih svijeća iz raznih kalupa, te će vas oduševiti svojim svojstvima i jednostavnom upotrebom.

Description

Opis: Soja vosak granule za kalupe. Ovaj visokokvalitetni vosak je savršen izbor za izradu stupnih svijeća iz raznih kalupa, te će vas oduševiti svojim svojstvima i jednostavnom upotrebom.

Što je sojin vosak granule za kalupe?

Naš sojin vosak granule za kalupe je posebno formulirana mješavina prirodnih voskova, s naglaskom na soju kao glavni sastojak. Ovaj vosak je potpuno neutralnog mirisa. Njegova prirodna svojstva omogućuju vam jednostavnu izradu svijeća u raznim kalupima, uz dodatak mirisnih ulja za stvaranje prekrasnih mirisnih svijeća.

Prednosti upotrebe sojinog voska granula:

Jednostavna upotreba: Granule ili pastile su zgodne za topljenje u manjim topionicima i idealne za izradu svijeća u hobi verziji. Tali se lijepo i ne dimi, što olakšava proces izrade svijeća.

Sojin vosak granule za kalupe – Izrada svijeća nikada nije bila jednostavnija!

Raznolikost kalupa: Naš soja vosak granule za kalupe je pogodan za izradu svijeća u raznim kalupima, bez obzira na materijal kalupa. Bez obzira jeste li ljubitelj dekorativnih svijeća u raznim bojama ili klasičnih bijelih svijeća, ovaj vosak će ispuniti vaše želje.

Mirisne svijeće: Dodavanjem mirisnih ulja, sojin vosak granule pretvorit će vaše svijeće u predivno mirisne kreacije. U našoj kategoriji parfemskih i mirisnih ulja možete pronaći širok izbor mirisa koji će upotpuniti vaše svijeće i unijeti ugodnu atmosferu u vaš dom.

Visoka kvaliteta: Naš sojin vosak u granulama za kalupe je biorazgradiv i nije testiran na životinjama. Možete biti sigurni da koristite visokokvalitetan proizvod koji je ekološki prihvatljiv.

Tehničke specifikacije: Preporučena temperatura izlijevanja u kalupe je od 55-65 °C, dok je tačka stvrdnjavanja 48 °C. Vosak ima talište od 60 °C, a maksimalna temperatura topljenja je 85-90 °C. Preporučena temperatura za dodavanje mirisnog ulja nije niža od +70 °C.

Fitilji za Sojine svijeće: Za pravilno izgaranje svijeće od sojinog voska, ključno je koristiti odgovarajući fitilj. U našoj ponudi možete pronaći širok izbor fitilja koji su specijalno namijenjeni za upotrebu sa sojinim voskom. Fitilji igraju važnu ulogu u ravnomjernom izgaranju svijeće, sprječavajući stvaranje dima ili krivulje plamena. Naša kategorija repromaterijala za svijeće sadrži različite vrste fitilja koji su prilagođeni za upotrebu s sojinim voskom. Bez obzira na veličinu svijeće koju želite izraditi, možete pronaći odgovarajući fitilj koji će osigurati optimalno izgaranje.

Napomena: Pored sojin voska za izradu svijeća iz kalupa u ponudi imamo i Sojin vosak za svijeće u posudama. Više o sojinom vosu za svijeće iz kalupa pogledajte na Soja vosak za svijeće u posudama.

 

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

20kg, 500g, 1kg