Soja vosak za svijeće u posudama

13,90 KM380,00 KM

Tačka taljenja mu je oko 50 stepeni. Kod izrade se mogu se dodavati boje i mirisi za svijeće. Može se koristiti i za izradu balzama za usne, pločica za masažu i ostalih kozmetičkih proizvoda.

INCI: hydrogenated soybean oil (non-GMO)

 

SKU: N/A Categories: ,

Description

Opis: Soja vosak za svijeće u posudama. Ovaj visokokvalitetni vosak predstavlja prirodnu i ekološki čistu alternativu tradicionalnom korištenju parafina kod izrade svijeća. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, ovaj vosak omogućuje vam da stvorite prekrasne svijeće za unutarnje prostore.

Karakteristike soja voska:

Potpuno prirodan: Soja vosak je napravljen od 100% prirodnog hidrogeniranog sojinog ulja (non-GMO). Ovaj sastojak je ekološki prihvatljiv i ne sadrži štetne tvari.

Ekološki čist: Odabir sojinog voska za izradu svijeća pridonosi očuvanju okoliša. Vosak je biorazgradiv i ne zagađuje zrak prilikom izgaranja.

Neutralnog mirisa: Sojin vosak ima neutralan miris, što omogućuje da se mirisi svijeća izrađenih s ovim voskom puno bolje istaknu. Možete koristiti različita mirisna ulja kako biste stvorili svoje omiljene mirisne kombinacije.

Lijepo se topi bez dima: Jedna od prednosti sojinog voska je njegova sposobnost ravnomjernog topljenja bez stvaranja dima. To osigurava čist i ugodan plamen svijeće.

Pogodan za izradu svijeća u raznim posudicama: Sojin vosak je idealan za izradu svijeća u raznim posudicama i čašama. Možete eksperimentirati s različitim oblicima i veličinama svijeća kako biste stvorili unikatne komade.

Soja vosak za svijeće u posudama – Prirodna i ekološki čista alternativa

Mogućnost dodavanja boja i mirisa: Sojin vosak je odličan za eksperimentiranje s bojama i mirisima. Dodavanje boja i mirisnih ulja vašim svijećama omogućit će vam da stvorite personalizirane i mirisne kreacije. U kategoriji parfemska i mirisna ulja mozete pogledati široku paletu mirisa.

Jednostavna upotreba: Vosak se lako topli na temperaturi od 45-50 °C, što ga čini jednostavnim za korištenje pri izradi svijeća. Dovoljno je jedno nalijevanje voska kako biste stvorili svijeću, a temperatura topljenja omogućuje siguran i učinkovit proces.

Lijep kremasti sastav: Sojin vosak ima kremasti sastav koji pruža glatku teksturu svijeća. Ovaj vosak ne zahtijeva miješanje sa stearinom ili drugim aditivima, što olakšava proces izrade svijeća.

Fitilji za sojine svijeće: Važno je koristiti fitilje koji su posebno namijenjeni za sojine svijeće kako bi se postiglo optimalno izgaranje. U kategoriji repromaterijal za svijeće možete pronaći širok izbor fitilja koji će odgovarati vašim potrebama.

Izaberite prirodnu i ekološki čistu opciju za izradu svijeća – soja vosak za svijeće u posudama. U kombinaciji sa raznim mirisnim uljima, možete stvoriti predivne mirisne svijeće koje će ispuniti vaš dom ugodnim mirisima. Bez dima i sa kremastim sastavom, ove svijeće će biti estetski privlačne i pružiti vam ugodno iskustvo izgaranja.

Posjetite našu web trgovinu i istražite našu široku ponudu proizvoda za izradu svijeća. Uz sojin vosak za svijeće u posudama i odgovarajuće fitilje, možete stvoriti svijeće koje će vas oduševiti kvalitetom i ljepotom. Uz naše proizvode, vaše svijeće će biti unikatne i posebne. Isprobajte sojin vosak za svijeće u posudama i upotpunite svoj prostor predivnim svjetlom i mirisima.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Veličina

20kg, 500g, 1kg