Propipeta

13,90 KM

Gumena Propipeta je neizostavan alat za svakog laboratorijskog stručnjaka koji cijeni sigurnost, preciznost i efikasnost u svakodnevnim radnim zadacima. Njena tehnološka unikatnost, uz mogućnost regulacije usisavanja i ispuštanja tečnosti, čini je izuzetno korisnim priborom za različite primjene. Ulaganje u ovu naprednu propipetu znači ulaganje u uspješne laboratorijske procedure i bezbjednost osoblja.

SKU: N/A Category:

Description

Opis: U svijetu laboratorijskih istraživanja, gdje se sigurnost i preciznost smatraju nezaobilaznim, predstavljamo vam inovaciju koja će transformisati način manipulacije tečnostima – Gumenu Propipetu. Ovaj vrhunski laboratorijski pribor sa sobom donosi naprednu tehnologiju, pružajući jedinstvenu sposobnost sigurnog usisavanja tečnosti u pipete. Kroz sofisticiranu strukturu sa gumiranom lopticom, tri cijevi i tri ventila, gumena propipeta omogućava ne samo tačno doziranje tečnosti, već i zaštitu korisnika pri radu sa toksičnim ili korozivnim materijalima. U nastavku, pogledajte detaljnije kako ova propipeta zadovoljava najviše laboratorijske standarde i olakšava raznovrsne istraživačke procese

Pouzdana tehnologija: Gumene propipete donose revoluciju u načinu na koji se tečnosti usisavaju u pipete. Njihova sofisticirana struktura sastoji se od gumene loptice povezane sa tri cijevi i tri ventila. Ovi ventili omogućavaju precizno kontrolisanje usisavanja i ispuštanja tečnosti, kao i regulaciju protoka zraka. Ova tehnologija osigurava ne samo tačnost u manipulaciji tečnostima, već i zaštitu korisnika od mogućih otrovnih ili korozivnih supstanci.

Sigurnost na prvom mjestu:
Jedna od ključnih prednosti Gumene Propipete je njihova sposobnost da se koriste u slučajevima kada su tečnosti otrovne ili korozivne. Ovaj proizvod pruža laboratorijskim profesionalcima visok nivo zaštite tokom postupaka manipulacije s potencijalno opasnim materijalima. Ventili omogućavaju kontrolirani protok tečnosti, minimizirajući rizik od kontaminacije ili izloženosti.

Svestranost u primjeni:
Gumene propipete su prilagodljive i mogu se koristiti u različitim laboratorijskim postavkama. Bilo da radite u farmaceutskoj industriji, hemijskim istraživanjima ili biotehnološkim laboratorijama, ovaj pribor je neprocjenjiv alat za manipulaciju tečnostima. Njihova precizna kontrola i pouzdanost osiguravaju dosljedne rezultate u različitim eksperimentima.

Zaključak:
Gumena Propipeta je neizostavan alat za svakog laboratorijskog stručnjaka koji cijeni sigurnost, preciznost i efikasnost u svakodnevnim radnim zadacima. Njena tehnološka unikatnost, uz mogućnost regulacije usisavanja i ispuštanja tečnosti, čini je izuzetno korisnim priborom za različite primjene. Ulaganje u ovu naprednu propipetu znači ulaganje u uspješne laboratorijske procedure i bezbjednost osoblja.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Additional information

Weight N/A
Boja

Roza